Download it now!
Bug 42927 - FORMATTING: LibreOffice Impress Does not properly render a PowerPoint document with a flowchart
Summary: FORMATTING: LibreOffice Impress Does not properly render a PowerPoint documen...
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Impress (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.4.3 release
Hardware: Other All
: high normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard: BSA
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-11-14 10:44 UTC by smaybo
Modified: 2013-06-04 09:01 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
A sample Powerpoint file and a PDF showing the results in PowerPoint2007 vs LibreOffice 3.4 (119.56 KB, application/x-zip-compressed)
2011-11-14 10:44 UTC, smaybo
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description smaybo 2011-11-14 10:44:13 UTC
Created attachment 53546 [details]
A sample Powerpoint file and a PDF showing the results in PowerPoint2007 vs LibreOffice 3.4

Problem description: 

Steps to reproduce:
1. .... Open attached document (flowcharbug.pptx)
2. .... Notice that the flowchart is not rendered at all


Current behavior:

Only the title shows in the document when it is opened in LibreOffice Impress.  The flowchart does not appear at all.

Expected behavior:

The expected behavior is that LibreOffice properly show all the elements in the Microsoft Powerpoint file.


Platform (if different from the browser): 
              
 LibreOffice 3.4  340m1(Build:302) running on Ubuntu 10.10, i686
Comment 1 Mike §chinagl 2011-11-26 23:50:25 UTC
I can confirm that I only see the title in LibreOffice 3.4.4, OOO340m1 (Build:402) under Ubuntu 10.10. I don't have MS-Office 2007 to test what it should look like.
Comment 2 abq911 2011-12-21 05:47:14 UTC
I can also confirm I can only see the title in LibreOffice 3.4.3 OOO340m1 (Build:302) in Ubuntu 11.04. I also don't have a Microsoft Office suite to test this but the included pdf is visual evidence that it works in Microsoft Office.
Comment 3 tester8 2012-01-10 10:34:52 UTC
Reproduced with

LOdev 3.5.0beta2 
4ca392c-760cc4d-f39cf3d-1b2857e-60db978
Ubuntu 10.04.3 x86
Linux 2.6.32-37-generic Russian UI
Comment 4 A (Andy) 2013-03-24 10:50:16 UTC
not reproducible with LO 4.0.1.2 (Win7 Home, 64bit)

I would say, that this was resolved in the meantime.
Would you agree, so that we can mark this issue as resolved?
Comment 5 ign_christian 2013-06-04 09:01:53 UTC
Confirm not reproducible on LO 4.0.4.1 (Win7 32bit), same as comment 4.

Please REOPENED this bug if that still persists on latest stable release.