Bug 43116 - LOCALHELP: Help file refers to OOo instead of LibO (DE-Dokumentsprache)
Summary: LOCALHELP: Help file refers to OOo instead of LibO (DE-Dokumentsprache)
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Documentation (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.4.4 release
Hardware: Other All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard: BSA target:3.5.0
Keywords:
Depends on:
Blocks: 33150
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2011-11-20 08:03 UTC by Mike §chinagl
Modified: 2011-12-26 05:16 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments
screenshot of help section (german) (48.44 KB, image/png)
2011-11-20 08:03 UTC, Mike §chinagl
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Mike §chinagl 2011-11-20 08:03:34 UTC
Created attachment 53711 [details]
screenshot of help section (german)

Steps to reproduce:
0. Install German Help package 
1. <f1>
2. 'Find' - Search Term "openoffice" - <find>
3. click on 'Dokumentsprache wählen` and
pull down to 'Einstellen der Sprache der Benutzeroberfläche'. There you read '3. Klicken Sie auf OK und starten Sie OpenOffice.org neu.'

This text should read `'3. Klicken Sie auf OK und starten Sie das Programm LibreOffice neu.' 

I guess it's the same in other languages, but I don't know how to test that.

Platform (if different from the browser): Linux (Ubuntu 10.10), LibO3.4.4
Comment 1 Rainer Bielefeld Retired 2011-11-21 00:06:33 UTC
[Reproducible] with "LibreOffice 3.4.4  - WIN7 Home Premium (64bit) GERMAN  UI [OOO340m1 (Build:402)]" 
[Reproducible] with "LibreOffice 3.4.4  - WIN7 Home Premium (64bit) English UI [OOO340m1 (Build:402)]" 

NOT reproducible with parallel installation of MinGW Master "LibO-dev 3.5.0 – WIN7 Home Premium (64bit) English UI [(Build ID:  7ba7cba-5d03837-adcf6d5-c4bb9bd)] (daily/MinGW_cross-compilation2011-11-26_02.11.53)"

Seems it has been fixed in between.
Comment 2 Mike §chinagl 2011-11-21 01:56:29 UTC
Now I use WinXP, LibreOffice 3.4.4, OOO340m1 (Build:402) and can still see it. I am not yet familiar with all term but I can see that Rainer changed the information under topic `Whiteboard´ to ´BSA,target:3.5.0´ so this will be solved in 3.5.0 but not in 3.4.5 why I did not change the Status