Download it now!
Bug 44972 - Editing - impress pastes entire slide instead of text
Summary: Editing - impress pastes entire slide instead of text
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Impress (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.4.5 release
Hardware: Other Windows (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-01-19 23:28 UTC by Marek
Modified: 2012-07-10 13:14 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Marek 2012-01-19 23:28:18 UTC
While using copy / paste combo (CTRL + C, CTRL + V) and cut / paste combo (CTRL + X, CTRL + V) on a text in a text-box Impress pastes an entire slide from which the text was copied. Checked under Win 7 (64 bit Home Edition)'t have opportunity to check that under other Win distributions.
Comment 1 Marek 2012-01-24 00:04:12 UTC
Checked and found out that the bug occurs only after a slide has been added via a standard toolbar icon. It seems that the bug is somehow connected with the problem of invisible cursor after adding a new slide. For the time being the useful workaround is to switch to another application (ALT+TAB) and then switch back to impress.
Comment 2 Not Assigned 2012-03-09 05:59:37 UTC
Olivier Hallot committed a patch related to this issue.
It has been pushed to "feature/gbuild_help":

http://cgit.freedesktop.org/libreoffice/help/commit/?id=4a486bfa615b7405a12f6183e9c60ce8335de655&g=feature/gbuild_help

fix for fdo#44972, LOCALHELP for CSC,CSCH,SEC,SECH
Comment 3 Not Assigned 2012-03-09 06:00:05 UTC
Olivier Hallot committed a patch related to this issue.
It has been pushed to "feature/gbuild_help":

http://cgit.freedesktop.org/libreoffice/help/commit/?id=60dac987110d6da21e27504a6cf607a37b2c1200&g=feature/gbuild_help

fix for fdo#44972, LOCALHELP for CSC,CSCH,SEC,SECH
Comment 4 sasha.libreoffice 2012-05-08 05:52:17 UTC
Thanks for bugreport
Not reproduced in 3.5.3 on Fedora 64 bit
Comment 5 Korrawit Pruegsanusak 2012-05-08 23:27:02 UTC
Note that comment 2 and 3 should refer to bug 44792, not this bug.
Comment 6 bfoman (inactive) 2012-07-10 13:14:20 UTC
Checked with:
LO 3.5.5.3 
Build ID: own W7 debug build
Windows 7 Professional SP1 64 bit

Could not reproduce.
Please check if this bug is reproducible with the latest stable release and reopen if needed.