Download it now!
Bug 46567 - Colours are changed after the installation to 3.5.0.rc3
Summary: Colours are changed after the installation to 3.5.0.rc3
Status: RESOLVED WONTFIX
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: LibreOffice (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.5.0 release
Hardware: x86 (IA32) Windows (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-02-24 04:00 UTC by Christian Palm
Modified: 2013-02-27 12:09 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
My profile (463.83 KB, application/zip)
2012-02-24 07:54 UTC, Christian Palm
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Christian Palm 2012-02-24 04:00:01 UTC

    
Comment 1 Christian Palm 2012-02-24 07:54:28 UTC
Created attachment 57595 [details]
My profile

Don´t know if my description of the Bug is in:

Here may be again.

In the former Versions all is working ok.
My last LO Version installed was 3.4.5

Got several columns with letter colour white and background blue.
Numbers I get as results of formulas got no additional color.
Hello,

after the installation all is changed.
 
Example: 
Letter white is changed general to black.
Formulas got additional colours mostly on chance. On the blue background in brown.

In fields with no colour I can change the background and letters to what I want.

In the coloured columns 
I can change the background to some colours for example yellow but not to all given in the window.
I never can change the colour of the letters. It doesn´t matter if the Number was put in or coming from a formula.
All colours are selectable in the little window.

Think that´s not ok.

Brgds
Christian Palm
Comment 2 Rainer Bielefeld Retired 2012-02-24 08:38:02 UTC
We need a sample document and screenshots, I asked th reporter on <users@de.libreoffice.org> for additional information.
Comment 3 retired 2013-02-27 12:09:51 UTC
Setting to WONTFIX. Without a sample and screenshots this will be very hard to track down. Has been on "NEEDINFO" for more than a year.

@Christian: If this is still a problem with LibreOffice 4.0, please re-open this bug.