Bug 46822 - FILEOPEN particular .docx merges all cells of TABLE in Text Frame to single cell
Summary: FILEOPEN particular .docx merges all cells of TABLE in Text Frame to single cell
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.5.0 release
Hardware: All All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard: (target:4.0.0)
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-03-01 05:42 UTC by Eimund
Modified: 2013-02-16 17:39 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments
Document with table sample in textfield (21.05 KB, application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document)
2012-03-01 05:42 UTC, Eimund
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Eimund 2012-03-01 05:42:49 UTC
Created attachment 57860 [details]
Document with table sample in textfield

A word 2010 docx document with textfield, looses table style.

A simple table:
|----------|-----------|-----------|
|   A1     |   B1      |    C1     |
|          |           |           |
|----------|-----------|-----------|

Becomes:
A1
B1
C1
Comment 1 s-joyemusequna 2012-03-01 08:46:15 UTC
Confirmed. Tested with Windows XP.

LibO 3.5.1 Beta1 : table has one cell only, values separated by paragraph sign 

LibO 3.4.5 : table missing completely

LibO 3.3.4 : empty table (one cell)
Comment 2 Rainer Bielefeld Retired 2013-02-16 17:39:28 UTC
Please always keep Summary field up to date. At least 99% of all Bug reports are concerning "Problems", so that is not a distinguishing mark to other Bug reports ... . And where the heck is a field in the document? ;-)

I still can reproduce the problem from original report with  "LibreOffice 3.6.5.2 " German UI/ German Locale [Build-ID: 5b93205] {pull date 2013-01-18} on German WIN7 Home Premium (64bit), Instead of a Table with a single row with 3 coluns I see all text in a single table cell

Looks fine with parallel Dev-installation of  "Version 4.1.0.0.alpha0+ (Build ID: 2b9394f0c009b385756a0c5d75e3c1cd412f723) TinderBox: Win-x86@6, Branch:master, Pull Time: 2013-02-14_00:13:52" ENGLISH UI / German Locale  on German WIN7 Home Premium (64bit) with LODev/4 Masters User Profile .

Already fixed for 4.0.0.3

I doubt that there is any possibility for a backport to 3.6, so WFM!