Download it now!
Bug 48064 - [SVG] fill-rule="nonzero" doesn't work
Summary: [SVG] fill-rule="nonzero" doesn't work
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Draw (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.5.1 release
Hardware: All All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: SVG-Open
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-03-29 15:01 UTC by Valek Filippov
Modified: 2018-06-20 17:03 UTC (History)
6 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
W3C SVG test suite "painting-fill-03-t" (3.41 KB, image/svg+xml)
2012-03-29 15:01 UTC, Valek Filippov
Details
another sample (592 bytes, image/svg+xml)
2015-10-27 09:32 UTC, Xisco Faulí
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Valek Filippov 2012-03-29 15:01:51 UTC
Created attachment 59241 [details]
W3C SVG test suite "painting-fill-03-t"

The rightmost star in the attached file should be filled.
Comment 1 sasha.libreoffice 2012-06-27 01:13:37 UTC
Thanks for bugreport
Link to site:
http://www.w3.org/Graphics/SVG/Test/20110816/harness/htmlObject/painting-fill-03-t.html

reproduced in 3.3.4 on Fedora in both File->Open and Insert->Picture
reproduced in 3.5.4 and 3.6.beta1 only in File->Open
Comment 2 Thomas Arnhold 2013-10-14 23:38:50 UTC
NOT reproducible anymore with:

Version: 4.1.2.3
Build ID: 40b2d7fde7e8d2d7bc5a449dc65df4d08a7dd38
Comment 3 sasha.libreoffice 2013-10-15 08:07:26 UTC
Right hand figure is still empty
Reproduced in 4.1.2.3 on Fedora (RFR) 64 bit using File->Open
Changing status to New
Comment 4 QA Administrators 2015-09-04 02:49:56 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 5 Xisco Faulí 2015-10-27 09:32:04 UTC
Created attachment 119992 [details]
another sample
Comment 6 Xisco Faulí 2015-10-27 09:32:36 UTC
This issue is still present in

Version: 5.0.2.2
Build ID: 37b43f919e4de5eeaca9b9755ed688758a8251fe
Locale: es-ES (es_ES)

on Windows 7
Comment 7 Robinson Tryon (qubit) 2015-12-09 18:52:42 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 8 Jouni Järvinen 2016-11-14 11:53:21 UTC
LO 5.2.2.2 (x64), Window$ 7 Ultimate SP1 x64:
1) the W3C file, apart from the right star's middle not being filled, looks exactly the same as rendered by Firefox 49.0.2 (x64).
2) The 'another sample' file shows 2 squarish shapes (I've forgotten their correct name) without any kinda filling at all, while Firefox 49.0.2 (x64) shows left one with blue filling in both areas and the right one with the middle not filled and the outer area filled with blue. Otherwise identical.
Comment 9 Regina Henschel 2016-11-14 12:13:15 UTC
@Jouni Järvinen: Please read the description in the W3C SVG test suite file, what the image should show to pass the test.

It is a file open problem and therefore a "wontfix", see linked bug 88277.

There exists no error in case Insert > Image in LO5.2
Comment 10 QA Administrators 2017-11-15 09:16:03 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 11 Roman Kuznetsov 2018-06-16 15:52:27 UTC
LO 6.0.4

import correct if use Insert->Image and not correct if use File-Open

imho, this is WFM, but can wait release of 6.1
Comment 12 Roman Kuznetsov 2018-06-17 11:35:08 UTC
(In reply to kompilainenn from comment #11)
> LO 6.0.4
> 
> import correct if use Insert->Image and not correct if use File-Open
> 
> imho, this is WFM, but can wait release of 6.1

in

Version: 6.1.0.0.beta2+ (x64)
Build ID: fe1a23b5c49c94410a604c8d4a6f50f43d575403
CPU threads: 4; OS: Windows 10.0; UI render: GL; 
TinderBox: Win-x86_64@42, Branch:libreoffice-6-1, Time: 2018-06-17_06:31:41
Locale: ru-RU (ru_RU); Calc: CL

with use File->Open, svg-file opens fine

Status -> WFM