Download it now!
Bug 48920 - EDITING: Cannot paste into the Find box.
Summary: EDITING: Cannot paste into the Find box.
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 49853
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Calc (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.5.2 release
Hardware: Other Mac OS X (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard: BSA
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-04-19 06:02 UTC by Richard Quadling
Modified: 2012-05-27 00:28 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Richard Quadling 2012-04-19 06:02:42 UTC
Problem description: 

Steps to reproduce:
1. Copy someone text into the clipboard (I'm a windows user on a Mac, so please adjust my terminology to fit the Mac). Say from a terminal window.
2. Open a CSV file into LibreOffice.
3. Press CMD+F to create the Find window in the bottom left corner of the screen.
4. Click in the box.
5. Type a letter. See it appear. Delete the letter.
6. Press CMD+V to paste the clipboard.

Current behavior:

The pasted data appears in the cell A1 (or whichever cell is the active cell).

Expected behavior:

Pasted data appears in the Find box.

Platform (if different from the browser): 

Browser: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_7_3) AppleWebKit/536.6 (KHTML, like Gecko) Chrome/20.0.1096.1 Safari/536.6
Comment 1 bfoman (inactive) 2012-04-27 02:10:51 UTC
Checked with:
LOdev 3.5.3rc1+ 
Build ID: 51648779-22e3d74-d554af7
Windows 7 Professional SP1 32/64 bit

Could not reproduce.
Comment 2 Richard Quadling 2012-04-30 11:24:31 UTC
Try on a Mac. I'm not on Windows.
Comment 3 Roman Eisele 2012-05-27 00:28:21 UTC
Thank you very much for your bug report!

This is a known issue with LibreOffice for MacOS X, and the main bug report for it is currently bug 49853; therefore I mark this report as a duplicate of the latter. Please refer to the report page for bug 49853 for further details and discussion.

(I set Platform field to "MacOS X" according to original description and comment #1.)

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 49853 ***