Bug Hunting Session
Bug 55826 - EDITING: Paste special +link of grid does not link empty cells
Summary: EDITING: Paste special +link of grid does not link empty cells
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 57274
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Calc (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.6.2.2 release
Hardware: Other All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard: BSA
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-10-10 08:44 UTC by grahamlovatt
Modified: 2013-06-13 02:18 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description grahamlovatt 2012-10-10 08:44:06 UTC
Problem description: 
I have a grid of cells 7x20, one row for each day of the week, cells may contain no data today
Daily I update the relevant cells
I want to copy and paste this grid to another sheet in the same book
I select grid and copy, go to other sheet right click a cell, select paste special, click 'paste all' and 'link'
The contents of the cells are pasted as links, but only the cells that have content, blank cells do not contain the link 

Steps to reproduce:
1. select & copy a grid of cells - some containing data some not
2. on other page right click a cell, select paste special, click 'paste all' and 'link'
3. observe that only cells that contained data are linked

Current behavior: no data cells not linked

Expected behavior: all cells are linked

Platform (if different from the browser): 
              
Browser: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:15.0) Gecko/20100101 Firefox/15.0.1
Comment 1 bfoman (inactive) 2013-05-02 13:17:59 UTC
Confirmed with:
LO 4.0.2.2
Build ID: own W7 debug build
Windows 7 Professional SP1 64 bit

Empty cells are not linked. Excel 2010 copies links for empty cells.
Comment 2 Goran Rakic 2013-06-13 02:18:02 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 57274 ***