Bug 57313 - Document Recovery .Doc shows repeated recovery fail when successful
Summary: Document Recovery .Doc shows repeated recovery fail when successful
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.6.3.2 release
Hardware: x86-64 (AMD64) Windows (All)
: low normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Document-Recovery
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-11-20 09:53 UTC by josl
Modified: 2017-10-07 09:38 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments
document created in libre office and is singles page two columns - left hand side is corrected version of right hand side. (14.00 KB, application/msword)
2012-11-20 09:53 UTC, josl
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description josl 2012-11-20 09:53:38 UTC
Created attachment 70303 [details]
document created in libre office and is singles page two columns - left hand side is corrected version of right hand side.

Edited .odt saved as .doc (word 97 ++). When I open writer I get message that .doc is being recovered - then immediately that recovery has failed. However the document is then opened with latest changes updated. The document is then useable.
The message appears to repeat every time I open writer.
Comment 1 A (Andy) 2013-04-19 21:47:16 UTC
not reproducible with LO 4.0.2.2 (Win7 Home, 64bit)

Does this issue still persist for you with the latest release of LO?  If not, then I would propose to close this bug report.
Comment 2 josl 2013-04-22 10:09:25 UTC
I have not seen any re-occurrence and am now on 4.0.2.2. However I am not sure that I have tried to make any odt to word conversions recently so let me try one and I will advise  the result. i hope that will be before end this week 26/4
Comment 3 Julien Nabet 2013-10-19 20:03:03 UTC
josl: I put it as WFM reading your last comment.
If you reproduce this, try the last LO version (4.1.2) and if you reproduce this with the last version, don't hesitate to reopen this tracker.