Download it now!
Bug 62231 - ASKLIBREOFFICE pt-br display of votes not working
Summary: ASKLIBREOFFICE pt-br display of votes not working
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: WWW (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
unspecified
Hardware: Other All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-03-12 13:03 UTC by Olivier Hallot
Modified: 2014-08-06 10:04 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Olivier Hallot 2013-03-12 13:03:28 UTC
Display of votes not working in AskBot for pt-br main entry page

http://ask.libreoffice.org/pt-br

People are not encourage to vote or don't understand voting if votes are not displayed.
Comment 1 Florian Effenberger 2013-07-01 18:30:35 UTC
Olivier, is this still an open topic? If so, did you add it to the list for Evgeny?
Comment 2 Olivier Hallot 2013-07-01 22:19:11 UTC
Yes. The wotk done by Evgeny is supposed to be a brand new install of Askbot, which includes all aksbot goodies working.
Comment 3 retired 2013-07-03 11:11:15 UTC
I can confirm the issue and apparently so far it's not been fixed, thus setting to NEW.
Comment 4 Florian Effenberger 2014-01-29 15:13:24 UTC
What precisely is not working? I see "Voto 1" sometimes - is this wrong?
Comment 5 Olivier Hallot 2014-08-06 10:04:53 UTC
closing as this bug has vanished in the meantime