Bug Hunting Session
Bug 63005 - PDF Export does not work after a while of EDITING.
Summary: PDF Export does not work after a while of EDITING.
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.6.2.2 release
Hardware: Other Linux (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard: BSA
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-04-01 19:47 UTC by marcello
Modified: 2014-01-23 21:02 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description marcello 2013-04-01 19:47:04 UTC
Problem description: 
When I start editing any write document, after use some commands (i.e. tool-table, copy&paste, format some paragraphs) I want to export the doc to the PDF format to see how is it going.
But the command does not work.

When I click on the option from the "file" menu I don't get any response, just doesn't work.

But, if I close and reopen write and use the PDF command it works fine.


Operating System: Ubuntu
Version: 3.6.2.2 release
Comment 1 bfoman (inactive) 2013-06-25 12:18:26 UTC
Please contribute a step by step instruction containing every key press and every 
mouse click how to reproduce your problem. The more detailed description, the better chance that it will be understood and confirmed.
Comment 2 retired 2013-06-25 22:33:06 UTC
Setting to NEEDINFO as per bfoman's request.

marcello: Did you already try, if this behavior is still the same in the latest LO release: http://www.libreoffice.org/download/ ?
Comment 3 bfoman (inactive) 2014-01-23 21:02:03 UTC
LibreOffice 3.6.x is in End Of Life state and no answer from the reporter. Therefore marking this as INVALID.
Please file a new report if the problem is reproducible with latest stable version (currently 4.1.4).