Download it now!
Bug 63347 - FILEOPEN: missing graphic in RTF file
Summary: FILEOPEN: missing graphic in RTF file
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: filters and storage (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.5.0 release
Hardware: All All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords: filter:rtf
Depends on:
Blocks: RTF
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-04-09 23:54 UTC by Mike
Modified: 2019-12-13 00:00 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
RTF file which opens blank in LibreOffice (214.02 KB, application/rtf)
2013-04-09 23:54 UTC, Mike
Details
rtf file (59.22 KB, application/rtf)
2015-01-30 04:34 UTC, Mike
Details
Word File Screen Shot (208.48 KB, image/png)
2015-01-30 19:06 UTC, Mike
Details
Libreoffice 4.4 Screen shot (182.21 KB, image/png)
2015-01-30 19:07 UTC, Mike
Details
LibreOffice 3.4.6.2 screenshot (20.21 KB, image/png)
2015-01-30 20:04 UTC, tommy27
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Mike 2013-04-09 23:54:18 UTC
Created attachment 77709 [details]
RTF file which opens blank in LibreOffice

I use a software program to export files to RTF.  The RTF files all open correctly in MSWord but opens completely blank in LibreOffice Writer.  In old versions of OpenOffice the RTF files do open with the data/images present but the tables/formatting is completely wrong.  I have attached a sample file for your review.  All RTF files exported with this program appear blank like the file attached.
Comment 1 tommy27 2014-01-31 05:24:16 UTC
I can open your RTF file with no issue under Win7 64bit using 4.1.4.2
feel free to reopen if you still experience the bug.

P.S. your original bugzilla report wasn't filed to the LibreOffice product so tha't why it got unnoticed. now I fixed the correct product field
Comment 2 Mike 2015-01-30 04:34:26 UTC
Created attachment 112935 [details]
rtf file
Comment 3 Mike 2015-01-30 04:37:05 UTC
Graphic below the table in the RTF files still is not displaying in Libreoffice.
Comment 4 Mike 2015-01-30 04:38:04 UTC
Take a look at the file in MS word you will see the grafic
Comment 5 tommy27 2015-01-30 05:50:25 UTC
please post a comparative screenshot of the same file in LibO and MS Office.
Comment 6 Mike 2015-01-30 19:06:26 UTC
Created attachment 112971 [details]
Word File Screen Shot
Comment 7 Mike 2015-01-30 19:07:26 UTC
Created attachment 112972 [details]
Libreoffice 4.4 Screen shot

Graphic Not Displayed
Comment 8 tommy27 2015-01-30 20:01:28 UTC
Ok, I confirm that attachment 112935 [details] loads with missing graphic which is instead visible at the bottom of page 2 in MS Words screenshot.

tested with LibO 3.5.0.4, 4.3.5.2 and 4.5.0.0.alpha0+
Build ID: 0a77c9f15bbb38d8c281daef4512d570683d2cb7
TinderBox: Win-x86@42, Branch:master, Time: 2015-01-24_00:00:41

interestingly that graphic is shown in LibO 4.3.6.2 and OOo 3.3.0 and AOO 4.1.0 but is very deformed.
Comment 9 tommy27 2015-01-30 20:03:02 UTC
(In reply to tommy27 from comment #8)
> ....
> 
> interestingly that graphic is shown in LibO 4.3.6.2 and OOo 3.3.0 and AOO
> 4.1.0 but is very deformed.

sorry I meant LibO 3.4.6.2
Comment 10 tommy27 2015-01-30 20:04:02 UTC
Created attachment 112973 [details]
LibreOffice 3.4.6.2 screenshot
Comment 11 QA Administrators 2016-02-21 08:34:39 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 12 tommy27 2016-02-21 08:43:08 UTC
bug still present in LibO 5.2.0.0.alpha0+
Build ID: 05618e74c77658da76f467a1ab328cb310a19e84
CPU Threads: 4; OS Version: Windows 6.29; UI Render: GL; 
TinderBox: Win-x86@42, Branch:master, Time: 2016-02-20_23:42:27
Locale: it-IT (it_IT)
Comment 13 Telesto 2016-12-03 19:50:41 UTC
Bug still present in
Version: 5.4.0.0.alpha0+
Build ID: 33f5bc54aaa7fe7aa9335726e30f9c349155e04d
CPU Threads: 4; OS Version: Windows 6.2; UI Render: default; 
TinderBox: Win-x86@62-merge-TDF, Branch:MASTER, Time: 2016-12-01_23:21:05
Locale: nl-NL (nl_NL); Calc: CL
Comment 14 QA Administrators 2017-12-04 09:53:56 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 15 QA Administrators 2019-12-11 03:39:01 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 16 Mike 2019-12-13 00:00:57 UTC
I just tried opened the RTF on version 6.3.3.2 x64 and the graphic image still does not display.  Thank You