Bug 63370 - Bug in color change in tools -> colors -> options
Summary: Bug in color change in tools -> colors -> options
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: LibreOffice (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
unspecified
Hardware: All All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-04-10 10:33 UTC by paulo g.
Modified: 2015-07-18 17:27 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
pdf showing the bug (91.84 KB, application/pdf)
2013-04-10 10:33 UTC, paulo g.
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description paulo g. 2013-04-10 10:33:28 UTC
Created attachment 77727 [details]
pdf showing the bug

When i try to change the colors in tools -> colors -> options the colors always still the same (blue), it won´t change. 
When i copy drawings, one to another, some lines that was black turned to blue in the new document. (LibreOffice 4.0.1.2)
Comment 1 Thomas van der Meulen 2013-06-21 15:28:10 UTC
Thank you for your bug report, I can reproduce this bug running LibreOffice Version: 4.1.0.1
Build ID: 1b3956717a60d6ac35b133d7b0a0f5eb55e9155 on Mac osx 10.8.4.
Comment 2 QA Administrators 2015-04-19 03:22:53 UTC
** Please read this message in its entirety before responding **

To make sure we're focusing on the bugs that affect our users today, LibreOffice QA is asking bug reporters and confirmers to retest open, confirmed bugs which have not been touched for over a year.

There have been thousands of bug fixes and commits since anyone checked on this bug report. During that time, it's possible that the bug has been fixed, or the details of the problem have changed. We'd really appreciate your help in getting confirmation that the bug is still present.

If you have time, please do the following:

   *Test to see if the bug is still present on a currently supported version of LibreOffice (4.4.1 or later)
   https://www.libreoffice.org/download/

   *If the bug is present, please leave a comment that includes the version of LibreOffice and your operating system, and any changes you see in the bug behavior
 
   *If the bug is NOT present, please set the bug's Status field to RESOLVED-WORKSFORME and leave a short comment that includes your version of LibreOffice and Operating System

Please DO NOT

   *Update the version field
   *Reply via email (please reply directly on the bug tracker)
   *Set the bug's Status field to RESOLVED - FIXED (this status has a particular meaning that is not appropriate in this case)


If you want to do more to help you can test to see if your issue is a REGRESSION. To do so: 

1. Download and install oldest version of LibreOffice (usually 3.3 unless your bug pertains to a feature added after 3.3)

http://downloadarchive.documentfoundation.org/libreoffice/old/

2. Test your bug 
3. Leave a comment with your results. 
4a. If the bug was present with 3.3 - set version to "inherited from OOo"; 
4b. If the bug was not present in 3.3 - add "regression" to keyword


Feel free to come ask questions or to say hello in our QA chat: http://webchat.freenode.net/?channels=libreoffice-qa

Thank you for your help!

-- The LibreOffice QA Team This NEW Message was generated on: 2015-04-18
Comment 3 Buovjaga 2015-06-18 15:51:33 UTC
From what I'm seeing in your pdf, you never modified the blue's parameters and clicked Modificar.
Simply clicking around in the palette and clicking ok is not supposed to do anything.

Even though this is confirmed, I'm setting this to NEEDINFO because of the apparent confusion.
Comment 4 QA Administrators 2015-07-18 17:27:35 UTC
Dear Bug Submitter,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INVALID due to inactivity and a lack of information which is needed in order to accurately reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest your bug against the latest release. If the issue is still present in the latest stable release, we need the following information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating system and the latest version of LibreOffice that you have confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED and we will attempt to reproduce the issue. 
Please do not:
a) respond via email 
b) update the version field in the bug or any of the other details on the top section of FDO

Message generated on: 2015-07-18