Bug Hunting Session
Bug 65805 - FORMATTING: Sometimes Bold does not apply.
Summary: FORMATTING: Sometimes Bold does not apply.
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.0.2.2 release
Hardware: Other Linux (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard: BSA
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-06-15 22:39 UTC by LARJ
Modified: 2013-06-20 19:34 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description LARJ 2013-06-15 22:39:31 UTC
Version 4.0.2.2 (Version ID : 4c82dcdd6efcd48b1d8bba66bfe1989deee49c3)
Ubuntu 12.04 AMD-64, Kernel 3.8

Problem description: 

Steps to reproduce:
1. I select a text
2. I clik in "A" "bold" button.
3. 

Current behavior: sometimes selected text remains plain, not bold.

Expected behavior: selected text wold be bold. 

              
Operating System: Ubuntu
Version: 4.2.0.0.alpha0+ Master
Comment 1 Joel Madero 2013-06-20 19:34:16 UTC
Unfortunately this isn't enough information - not enough information for us to triage. Please try to figure out reproducible steps that consistently cause the problem.

I followed your instructions and for about 50 bold/unbold it worked in a row without issue.

Marking as WFM. If you can find steps that cause the problem often in a reproducible way please let us know.

Also please be careful about the version field, you put 4.2 master but in your description you said 4.0.2.2 which is not the same.

Thanks!