Bug Hunting Session
Bug 66057 - Other: wrong display of an organigram
Summary: Other: wrong display of an organigram
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.6.2.2 release
Hardware: Other Linux (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard: BSA
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-06-22 21:07 UTC by Ivo Oliveira
Modified: 2013-06-23 21:05 UTC (History)
0 users

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
a document with an organigram (26.00 KB, application/msword)
2013-06-22 21:07 UTC, Ivo Oliveira
Details
Proof it is fixed :-) (78.27 KB, image/png)
2013-06-23 21:05 UTC, Jorendc
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Ivo Oliveira 2013-06-22 21:07:21 UTC
Created attachment 81229 [details]
a document with an organigram

Problem description: wrong display of an organigram, i've made with Office Word 2003

Steps to reproduce:
1. ....
2. ....
3. ....

Current behavior: the organigram connections between the various groups are wrongly displayed when opening the document with LibreOffice Writer.

Expected behavior: the same as in Office Word.

              
Operating System: Ubuntu
Version: 3.6.2.2 release
Comment 1 Jorendc 2013-06-23 20:57:53 UTC
I can reproduce this behavior using Linux Mint 15 x64 with LibreOffice 4.0.4.2

I can NOT reproduce this behavior anymore using LibreOffice Version: 4.2.0.0.alpha0+ Build ID: 87c50e75633f31b54bfa1758cc0921ac53c6b418
Most probably this is also fixed in 4.1.0 RC version (http://www.libreoffice.org/download/pre-releases/)

So -> RESOLVED FIXED
Will most probably _not_ backported to 4.0 branch -> RESOLVED FIXED.

Kind regards,
Joren
Comment 2 Jorendc 2013-06-23 21:05:11 UTC
Created attachment 81285 [details]
Proof it is fixed :-)