Download it now!
Bug 71494 - Missing icon when open a file with non-latin symbols in the name via file manager in KDE4
Summary: Missing icon when open a file with non-latin symbols in the name via file man...
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: UI (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.1.2.3 release
Hardware: x86-64 (AMD64) Linux (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard: target:4.3.0
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-11-11 14:43 UTC by Gelich
Modified: 2014-03-28 09:08 UTC (History)
0 users

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
wrong (95.31 KB, image/png)
2013-11-11 14:43 UTC, Gelich
Details
picture of fail (40.51 KB, image/jpeg)
2013-11-11 14:45 UTC, Gelich
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Gelich 2013-11-11 14:43:51 UTC
Created attachment 89031 [details]
wrong

When I open a file which contains non-latin symbols in the name, the icon of LO hides somewhere :)

It always happens with opening via file manager, when I use Ctrl+O - all is fine.

It's old annoying bug, since I use LO in KDE4, about few years.
Comment 1 Gelich 2013-11-11 14:45:46 UTC
Created attachment 89032 [details]
picture of fail
Comment 2 Commit Notification 2014-03-28 09:08:50 UTC
LuboÅ¡ LuÅak committed a patch related to this issue.
It has been pushed to "master":

http://cgit.freedesktop.org/libreoffice/core/commit/?id=557e52e8cd90db43416cdd183704d549fcf73ee2

set window icon also as _NET_WM_ICON (fdo#71494)



The patch should be included in the daily builds available at
http://dev-builds.libreoffice.org/daily/ in the next 24-48 hours. More
information about daily builds can be found at:
http://wiki.documentfoundation.org/Testing_Daily_Builds
Affected users are encouraged to test the fix and report feedback.