Bug 72012 - CONFIGURATION: template doesn't change "title" value
Summary: CONFIGURATION: template doesn't change "title" value
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.1.3.2 release
Hardware: x86-64 (AMD64) Windows (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-11-25 23:34 UTC by Lew
Modified: 2015-03-03 05:56 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Lew 2013-11-25 23:34:52 UTC
Bug ID 65573 is similar.  This one pertains to templates.

I wanted to have the file name appear in the footer for each file (as I can in Writer).

I created a template file called MyLibreCalc.  
Format
Page
Footer
Edit
Left Area
Click on the second icon at the bottom to insert 'Title' -- MyLibreCalc appears as a shaded field.
Save the *.ots file

I create a new file (before saving), and the footer keeps the value MyLibreCalc.  
I save the new file to a normal file name, and the footer keeps the value MyLibreCalc, even I close it and reopen it.

I go into the template, clear the Left Area entry so that it's blank again, save the *.ots file.
That doesn't work -- "MyLibreCalc" still appears in new files created.
Comment 1 Yousuf Philips (jay) (retired) 2014-06-08 09:53:09 UTC
The field name is called title as it takes the title from the document properties found by going to File > Properties... and clicking on the Description tab.
Comment 2 QA Administrators 2015-01-10 18:06:39 UTC
Dear Bug Submitter,

This bug has been in NEEDINFO status with no change for at least 6 months. Please provide the requested information as soon as possible and mark the bug as UNCONFIRMED. Due to regular bug tracker maintenance, if the bug is still in NEEDINFO status with no change in 30 days the QA team will close the bug as INVALID due to lack of needed information.

For more information about our NEEDINFO policy please read the wiki located here: 
https://wiki.documentfoundation.org/QA/FDO/NEEDINFO

If you have already provided the requested information, please mark the bug as UNCONFIRMED so that the QA team knows that the bug is ready to be confirmed.


Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!


Warm Regards,
QA Team

Message generated on: 10/01/2015
Comment 3 QA Administrators 2015-02-11 19:52:27 UTC
Dear Bug Submitter,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INVALID due to inactivity and a lack of information which is needed in order to accurately reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest your bug against the latest release. If the issue is still present in the latest stable release, we need the following information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating system and the latest version of LibreOffice that you have confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED and we will attempt to reproduce the issue. 
Please do not:
a) respond via email 
b) update the version field in the bug or any of the other details on the top section of FDO

Message generated on: 2015-02-11
Comment 4 QA Administrators 2015-02-11 19:58:32 UTC
Dear Bug Submitter,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INVALID due to inactivity and a lack of information which is needed in order to accurately reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest your bug against the latest release. If the issue is still present in the latest stable release, we need the following information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating system and the latest version of LibreOffice that you have confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED and we will attempt to reproduce the issue. 

Please do not:
a) respond via email 
b) update the version field in the bug or any of the other details on the top section of FDO
Message generated on: 2015-02-11
Comment 5 Jean-Baptiste Faure 2015-03-03 05:56:37 UTC
I do not see any question explaining why the status was NEEDINFO.
This bug report should have been closed as WorksForMe, because of comment #1.

Best regards. JBF