Bug Hunting Session
Bug 75349 - [UI] No animations/transitions shown in remote control app
Summary: [UI] No animations/transitions shown in remote control app
Status: NEW
Alias: None
Product: Impress Remote
Classification: Unclassified
Component: Android app (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
unspecified
Hardware: Other All
: medium enhancement
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-02-22 04:57 UTC by Mike Doherty
Modified: 2015-07-08 23:32 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Mike Doherty 2014-02-22 04:57:29 UTC
While bug 61982 made it possible to advance animation-by-animation, there's no visual indication of this in the remote control app. The animation doesn't appear on the thumbnail, and there's no other indication of what's going to happen next, or did just happen when I clicked.

It is probably difficult to show visually what, precisely, the next animation will be, in the limited screen real estate available.

Instead, you might try a timeline between the thumbnail and the notes which shows progress as we advance through the animations for the current slide. This gives both a visual indication that clicking did something (it would advance the progress bar, even though the thumbnail didn't change), as well as a visual indication of what will happen next (some sort of animation on the current slide, rather than advancing to the next slide).
Comment 1 tommy27 2014-11-30 21:20:50 UTC
is the bug still present with recent LibO releases?
Comment 2 Robinson Tryon (qubit) 2014-12-22 03:22:30 UTC
UX: More for you