Download it now!
Bug 76405 - Paragraph stylesheets not following correctly
Summary: Paragraph stylesheets not following correctly
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.3.0.0.alpha0+ Master
Hardware: Other All
: medium normal
Assignee: Chris Sherlock
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-03-20 15:59 UTC by Chris Sherlock
Modified: 2015-02-11 19:46 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Chris Sherlock 2014-03-20 15:59:20 UTC
In the unit test sw_ooxmlexport, this tries to process zoom.docx.

We get the following warning:

warn:svl:25933:1:svl/source/items/style.cxx:260: StyleSheet-Follow not found

It appears we aren't correctly finding the next paragraph to follow.
Comment 1 Chris Sherlock 2014-03-20 16:01:19 UTC
In zoom.docx, it has the following in styles.xml:

  <w:style w:type="paragraph" w:customStyle="1"
  w:styleId="Textbody">
    <w:name w:val="Text body" />
    <w:basedOn w:val="Normal" />
    <w:rsid w:val="00FA71A6" />
    <w:pPr>
      <w:spacing w:after="120" />
    </w:pPr>
  </w:style>

We are not using w:styleID for some reason.
Comment 2 Kevin Suo 2014-03-28 07:35:17 UTC
is this one related?
https://www.libreoffice.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=76255

Styles not imported correctly when using CJK UI (zh_CN and JA at least)
Comment 3 Riccardo Vianello 2014-06-21 21:48:42 UTC
You said more details procedure to reproduce this issues by Step by Step.
In this case i don't understand how reproduce this issue because the problem isn't reproducible for me and there are more missing screenshot about this problem.

OS: Windows 8 Pro
Version Program 4.3.0 RC1
Comment 4 QA Administrators 2015-01-10 18:06:10 UTC
Dear Bug Submitter,

This bug has been in NEEDINFO status with no change for at least 6 months. Please provide the requested information as soon as possible and mark the bug as UNCONFIRMED. Due to regular bug tracker maintenance, if the bug is still in NEEDINFO status with no change in 30 days the QA team will close the bug as INVALID due to lack of needed information.

For more information about our NEEDINFO policy please read the wiki located here: 
https://wiki.documentfoundation.org/QA/FDO/NEEDINFO

If you have already provided the requested information, please mark the bug as UNCONFIRMED so that the QA team knows that the bug is ready to be confirmed.


Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!


Warm Regards,
QA Team

Message generated on: 10/01/2015
Comment 5 QA Administrators 2015-02-11 19:46:41 UTC
Dear Bug Submitter,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INVALID due to inactivity and a lack of information which is needed in order to accurately reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest your bug against the latest release. If the issue is still present in the latest stable release, we need the following information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating system and the latest version of LibreOffice that you have confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED and we will attempt to reproduce the issue. 
Please do not:
a) respond via email 
b) update the version field in the bug or any of the other details on the top section of FDO

Message generated on: 2015-02-11