Download it now!
Bug 78814 - Oracle Report Builder parameter "visible" not working
Summary: Oracle Report Builder parameter "visible" not working
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Base (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
Inherited From OOo
Hardware: Other All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Database-Reports-Builder
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2014-05-17 08:46 UTC by Dominik
Modified: 2019-06-26 13:36 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
Two elements in the header, one shouldn't be visible on the final report (7.78 KB, application/vnd.sun.xml.base)
2014-05-17 08:46 UTC, Dominik
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Dominik 2014-05-17 08:46:22 UTC
Created attachment 99205 [details]
Two elements in the header, one shouldn't be visible on the final report

Setting the parameter "visible" in the "General" area on the right side to no (for example for a text-field) doesn't change anything, it is still displayed in the report.
Comment 1 Dominik 2014-05-17 09:10:05 UTC
Added "See Also" Url to "Bug 45338 - EDITING ReportBuilder: 'Details - General Keep Together' without visible effect"

Looks like more parameters are ignored.
Comment 2 Lionel Elie Mamane 2014-05-17 09:34:26 UTC
The "visible" property is not even saved.
Comment 3 Lionel Elie Mamane 2014-05-17 09:36:20 UTC
Reproduced with LibreOffice 3.5.4.2 (Debian x86-64 package)
Comment 4 Robert Großkopf 2014-05-21 18:19:54 UTC
There seem to be some more properties, which couldn't be saved. Added some to "see also".
I could confirm this bug for the first LO-Version, here LO 3.3.0beta1. So I set the version to Inherited from OOo.
Comment 5 Alex Thurgood 2015-01-03 17:39:58 UTC Comment hidden (no-value)
Comment 6 QA Administrators 2016-01-17 20:01:54 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 7 Robert Großkopf 2016-01-18 20:11:34 UTC
Bug still exists in LO 5.1.0.2, OpenSUSE Leap 42.1 64bit rpm Linux.

Reopen the report after changing the visibility to "no". It will be shown as "yes".
Comment 8 QA Administrators 2017-03-06 13:46:09 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 9 Robert Großkopf 2017-03-06 15:47:53 UTC
Bug still exists in LO 5.3.1.1, OpenSUSE Leap 42.1 64bit rpm Linux.
Comment 10 QA Administrators 2018-06-25 02:42:14 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 11 Robert Großkopf 2018-06-25 15:50:47 UTC
Bug still exists with LO 6.0.5.2, OpenSUSE 42.3 Leap, 64bit rpm Linux.
Comment 12 QA Administrators 2019-06-26 02:46:58 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 13 Robert Großkopf 2019-06-26 13:36:20 UTC
Bug still exists with LO 6.2.4.2, OpenSUSE 15, 64bit rpm Linux.