Bug 81057 - Error importing a DOC document with tabs with fill character
Summary: Error importing a DOC document with tabs with fill character
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: filters and storage (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.1.6.2 release
Hardware: x86 (IA32) All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords: filter:doc
Depends on:
Blocks: DOC-Paragraph
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2014-07-08 15:24 UTC by Marco Gaiarin
Modified: 2019-10-24 02:40 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
The original DOC file (1.71 MB, application/msword)
2014-07-08 15:24 UTC, Marco Gaiarin
Details
The file printed in word 2010 (135.87 KB, application/pdf)
2014-07-08 15:25 UTC, Marco Gaiarin
Details
The file printed in Writer (140.80 KB, application/pdf)
2014-07-08 15:25 UTC, Marco Gaiarin
Details
The file converted in PDF (LO 5.0.5) (155.91 KB, application/pdf)
2016-04-18 10:52 UTC, Marco Gaiarin
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Marco Gaiarin 2014-07-08 15:24:30 UTC
Created attachment 102443 [details]
The original DOC file

Attached a .DOC document (a questionnaire) that have tabs with fill character.

In writer 4.1.6.2, fill character does not appear, row is different and so all the document ''slip'' on a third page.

Attached the doc, and a pdf print (using on both PDFCreator) in Word (2010) and writer.
Comment 1 Marco Gaiarin 2014-07-08 15:25:11 UTC
Created attachment 102444 [details]
The file printed in word 2010
Comment 2 Marco Gaiarin 2014-07-08 15:25:37 UTC
Created attachment 102445 [details]
The file printed in Writer
Comment 3 sophie 2014-07-21 14:04:39 UTC
Hi, confirmed using 4.3.0.3 and Ubuntu 14.04 x64. Didn't find a dup specific to char filling. Set to New - Sophie
Comment 4 tommy27 2016-04-16 07:26:38 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 5 Marco Gaiarin 2016-04-18 10:51:59 UTC
Bug is still here, tested with LO 5.0.5.2 x64 on Windows 7 64bit.

The document now seems a bit better, but the tabs with fill characters at the end of the docs still does not appear.

PDF attached.
Comment 6 Marco Gaiarin 2016-04-18 10:52:33 UTC
Created attachment 124455 [details]
The file converted in PDF (LO 5.0.5)
Comment 7 QA Administrators 2018-10-23 02:49:53 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 8 Marco Gaiarin 2018-10-23 15:32:21 UTC
Problem seems fixed in LO 6.0.6 (Win x64 at least).

Still the document have 3 pages instead of two, but probably there's also some missing fonts...

I think this bug can be closed. Thanks.
Comment 9 QA Administrators 2019-10-24 02:40:00 UTC
Dear Marco Gaiarin,

To make sure we're focusing on the bugs that affect our users today, LibreOffice QA is asking bug reporters and confirmers to retest open, confirmed bugs which have not been touched for over a year.

There have been thousands of bug fixes and commits since anyone checked on this bug report. During that time, it's possible that the bug has been fixed, or the details of the problem have changed. We'd really appreciate your help in getting confirmation that the bug is still present.

If you have time, please do the following:

Test to see if the bug is still present with the latest version of LibreOffice from https://www.libreoffice.org/download/

If the bug is present, please leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.
 
If the bug is NOT present, please set the bug's Status field to RESOLVED-WORKSFORME and leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.

Please DO NOT

Update the version field
Reply via email (please reply directly on the bug tracker)
Set the bug's Status field to RESOLVED - FIXED (this status has a particular meaning that is not 
appropriate in this case)


If you want to do more to help you can test to see if your issue is a REGRESSION. To do so:
1. Download and install oldest version of LibreOffice (usually 3.3 unless your bug pertains to a feature added after 3.3) from http://downloadarchive.documentfoundation.org/libreoffice/old/

2. Test your bug
3. Leave a comment with your results.
4a. If the bug was present with 3.3 - set version to 'inherited from OOo';
4b. If the bug was not present in 3.3 - add 'regression' to keyword


Feel free to come ask questions or to say hello in our QA chat: https://kiwiirc.com/nextclient/irc.freenode.net/#libreoffice-qa

Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!

Warm Regards,
QA Team

MassPing-UntouchedBug