Bug 81978 - VIEWING: RTF incorrect displaying OLE/image table
Summary: VIEWING: RTF incorrect displaying OLE/image table
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.5.7.2 release
Hardware: All All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords: filter:rtf
Depends on:
Blocks: RTF-Images
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2014-07-31 19:54 UTC by Serg
Modified: 2019-12-03 14:18 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
test file in doc, rtf and odt formats (118.66 KB, application/zip)
2014-07-31 19:54 UTC, Serg
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Serg 2014-07-31 19:54:38 UTC
Created attachment 103764 [details]
test file in doc, rtf and odt formats

There are three copies of the same file in attachment, but in different formats. When you open them there is vertical table in the left, which is displaying incorrect with table in the middle.
Also in .rtf file's format the year 2014 is on the next page and the header in second page is not so as it should be.

To understand the problem just open these files in MS Office and you'll see the difference.
Comment 1 Serg 2014-08-02 11:41:44 UTC
Have tested on 4.3.0.4
The problem on .doc and .odt is solved.

But on .rtf files is still appearing
Wrong shape of fields.
Comment 2 Yousuf Philips (jay) (retired) 2014-08-04 03:11:57 UTC
Hi Serg,

Thank you for reporting the bug. Yes i can confirm that in the RTF the placement of the OLE/image table should be outside of the page margins. Confirmed in 4.2.7, 4.3.1, and master.

I have reported bug 82114 for the second page header issue and bug 82111 for the issue with the number 2014 not appearing in the center.
Comment 3 Robinson Tryon (qubit) 2015-12-10 01:08:13 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 4 QA Administrators 2017-01-03 19:39:41 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 5 QA Administrators 2019-12-03 14:18:04 UTC
Dear Serg,

To make sure we're focusing on the bugs that affect our users today, LibreOffice QA is asking bug reporters and confirmers to retest open, confirmed bugs which have not been touched for over a year.

There have been thousands of bug fixes and commits since anyone checked on this bug report. During that time, it's possible that the bug has been fixed, or the details of the problem have changed. We'd really appreciate your help in getting confirmation that the bug is still present.

If you have time, please do the following:

Test to see if the bug is still present with the latest version of LibreOffice from https://www.libreoffice.org/download/

If the bug is present, please leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.
 
If the bug is NOT present, please set the bug's Status field to RESOLVED-WORKSFORME and leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.

Please DO NOT

Update the version field
Reply via email (please reply directly on the bug tracker)
Set the bug's Status field to RESOLVED - FIXED (this status has a particular meaning that is not 
appropriate in this case)


If you want to do more to help you can test to see if your issue is a REGRESSION. To do so:
1. Download and install oldest version of LibreOffice (usually 3.3 unless your bug pertains to a feature added after 3.3) from http://downloadarchive.documentfoundation.org/libreoffice/old/

2. Test your bug
3. Leave a comment with your results.
4a. If the bug was present with 3.3 - set version to 'inherited from OOo';
4b. If the bug was not present in 3.3 - add 'regression' to keyword


Feel free to come ask questions or to say hello in our QA chat: https://kiwiirc.com/nextclient/irc.freenode.net/#libreoffice-qa

Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!

Warm Regards,
QA Team

MassPing-UntouchedBug