Bug 83727 - Missing database records when printing with database fields
Summary: Missing database records when printing with database fields
Status: RESOLVED NOTABUG
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.3.1.2 release
Hardware: x86 (IA32) Windows (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Address-Source
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2014-09-10 18:34 UTC by Uwe
Modified: 2021-12-07 13:51 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments
writer + table document (22.08 KB, application/zip)
2014-09-10 18:34 UTC, Uwe
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Uwe 2014-09-10 18:34:47 UTC
Created attachment 106076 [details]
writer + table document

1. I created a table document with "first name", "last name" columns.
2. I created a new label-document in writer and custom format (2x4 on A4 paper)
3. When printing, some database records are missing. (2 of 8 missing)

I attach table and writer document

Uwe
Comment 1 Buovjaga 2014-11-14 07:36:25 UTC
(In reply to Uwe from comment #0)
> Created attachment 106076 [details]
> writer + table document
> 
> 1. I created a table document with "first name", "last name" columns.
> 2. I created a new label-document in writer and custom format (2x4 on A4
> paper)
> 3. When printing, some database records are missing. (2 of 8 missing)
> 
> I attach table and writer document
> 
> Uwe

Reproduced.

For testers, you have to open the .odt and go File - Wizards - Address data source. Select "Spreadsheet" in the Settings, select the Calc file, assign fields and register the db with the name Adressen. Then you can try printing (to PDF is enough to see).

Win 7 64-bit Version: 4.4.0.0.alpha2+
Build ID: b021b5983c62e266b82d9f0c5c6d8d8900553827
TinderBox: Win-x86@39, Branch:master, Time: 2014-11-12_01:10:08
Comment 2 Alex Thurgood 2015-01-03 17:38:13 UTC Comment hidden (no-value)
Comment 3 QA Administrators 2016-01-17 20:02:08 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 4 Uwe 2016-01-18 19:17:38 UTC
Problem is not solved in version 5.0.4.2 (WINDOW 7/64).

Uwe
Comment 5 QA Administrators 2017-03-06 13:49:07 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 6 QA Administrators 2019-12-03 14:20:41 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 7 Carl Pettit 2021-12-07 13:51:00 UTC
User Error.

There are multiple "Next Record" fields in some of the labels in the document. These are what are causing the records to be skipped.