Bug 84020 - Other: In text citation.
Summary: Other: In text citation.
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.2.6.2 release
Hardware: Other Linux (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard: BSA
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-09-17 21:26 UTC by Stephen
Modified: 2015-06-08 14:26 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments
This is a screen shot where the in text citation was changed to the words Bibliography entry. (88.78 KB, image/png)
2014-09-17 21:26 UTC, Stephen
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Stephen 2014-09-17 21:26:19 UTC
Created attachment 106466 [details]
This is a screen shot where the in text citation was changed to the words Bibliography entry.

Problem description: 
When I create an in text citation and save the file and re-open it the in text citation, i.e. (Johnson, L.B., 1964) has been changed to just the words "Bibliography entry".
Steps to reproduce:
1. Add in text citation
2. Save and close file.
3. Re open the file

Current behavior:

Expected behavior:

             
Also I have version 4.2.6.3
Operating System: Debian
Version: 4.2.6.2 release
Comment 1 A (Andy) 2014-09-20 11:13:19 UTC
for me not reproducible with LO 4.3.1.2 (Win 8.1)

Steps Done:
1. Open WRITER
2. Go to INSERT -> INDEXES AND TABLES -> BIBLIOGRAPHY ENTRY
3. Select FROM DOCUMENT CONTENT
4. Choose NEW
5. Enter some data and press OK
6. Click INSERT
7. Go to FILE -> SAVE AS and save it as an odt file
8. Close it and reopen it afterwards

Is it maybe a Linux only problem or am I doing something wrong?
Comment 2 Stephen 2014-09-24 04:18:21 UTC
I'm saving them as .docx, I have to save them as docx or rtf for the class
I'm taking.


Stephen Vickers
870-654-6995

On Sat, Sep 20, 2014 at 6:13 AM, <bugzilla-daemon@freedesktop.org> wrote:

>   *Comment # 1 <https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=84020#c1> on
> bug 84020 <https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=84020> from A
> (Andy) <stgohi-lobugs@yahoo.de> *
>
> for me not reproducible with LO 4.3.1.2 (Win 8.1)
>
> Steps Done:
> 1. Open WRITER
> 2. Go to INSERT -> INDEXES AND TABLES -> BIBLIOGRAPHY ENTRY
> 3. Select FROM DOCUMENT CONTENT
> 4. Choose NEW
> 5. Enter some data and press OK
> 6. Click INSERT
> 7. Go to FILE -> SAVE AS and save it as an odt file
> 8. Close it and reopen it afterwards
>
> Is it maybe a Linux only problem or am I doing something wrong?
>
>  ------------------------------
> You are receiving this mail because:
>
>    - You reported the bug.
>
>
Comment 3 A (Andy) 2014-09-24 20:40:02 UTC
@Stephen: Thanks for your reply.

I tested it and saved it as odt, docx, doc, rtf.

Result:
I don't have the same result as your attached screenshot is showing.
But I experienced the following:
odt and doc: everything seemed to be ok
docx and rtf: the bibliography entry is shown, but it gets additional square brackets (-> it has then doubled square brackets)
Comment 4 Stephen 2014-09-24 21:52:43 UTC
I haven't seen that. I have it changing to just say Bibliography entry
after I save.

Stephen Vickers
870-654-6995.
On Sep 24, 2014 3:40 PM, <bugzilla-daemon@freedesktop.org> wrote:

>  A (Andy) <stgohi-lobugs@yahoo.de> changed bug 84020
> <https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=84020>
>  What Removed Added  CC   stgohi-lobugs@yahoo.de
>
>  *Comment # 3 <https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=84020#c3> on
> bug 84020 <https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=84020> from A
> (Andy) <stgohi-lobugs@yahoo.de> *
>
> @Stephen: Thanks for your reply.
>
> I tested it and saved it as odt, docx, doc, rtf.
>
> Result:
> I don't have the same result as your attached screenshot is showing.
> But I experienced the following:
> odt and doc: everything seemed to be ok
> docx and rtf: the bibliography entry is shown, but it gets additional square
> brackets (-> it has then doubled square brackets)
>
>  ------------------------------
> You are receiving this mail because:
>
>    - You reported the bug.
>
>
Comment 5 Mike 2014-10-26 20:37:24 UTC
Could not confirm on Slackware 14.1 + LO 4.4.0.0.alpha1

Repro steps:
- Followed A (Andy)'s procedure in comment 2.
- Tried saving the bibliography post as different formats (odt, docx, rtf.)
- Reopened the respective files after saving.

I gave the procedure a go and was not able to reproduce that specific bug.  .odt reloads the bibliography quite effectively.  However, .rtf does not recognize the fact that I inserted a bibliography at all, and .docx seems to make an effort to highlight it, but does not recognize it as an inserted bibliography function either.  Can anyone else confirm this?  

Stephen, could you attach the original file where the inserted bibliography reverted to "Bibliography entry"?  For now, I am changing this to NEEDINFO.
Comment 6 QA Administrators 2015-05-06 14:14:11 UTC
Dear Bug Submitter,

This bug has been in NEEDINFO status with no change for at least
6 months. Please provide the requested information as soon as
possible and mark the bug as UNCONFIRMED. Due to regular bug
tracker maintenance, if the bug is still in NEEDINFO status with
no change in 30 days the QA team will close the bug as INVALID
due to lack of needed information.

For more information about our NEEDINFO policy please read the
wiki located here:
https://wiki.documentfoundation.org/QA/Bugzilla/Fields/Status/NEEDINFO

If you have already provided the requested information, please
mark the bug as UNCONFIRMED so that the QA team knows that the
bug is ready to be confirmed.
 
Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!


Warm Regards,
QA Team
Comment 7 QA Administrators 2015-06-08 14:26:43 UTC
Dear Bug Submitter,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INVALID due to inactivity and
a lack of information which is needed in order to accurately
reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest
your bug against the latest release. If the issue is still
present in the latest stable release, we need the following
information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating
   system and the latest version of LibreOffice that you have
   confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED
and we will attempt to reproduce the issue. Please do not:

a) respond via email 

b) update the version field in the bug or any of the other details
   on the top section of our bug tracker

-- The LibreOffice QA Team 

This INVALID Message was generated on: 2015-05-06

Warm Regards,
QA Team