Bug 84128 - Other: .docx autoshape not anchoring correctly
Summary: Other: .docx autoshape not anchoring correctly
Status: RESOLVED NOTABUG
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.3.1.2 release
Hardware: Other Linux (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard: BSA
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-09-21 03:06 UTC by Eugene Wang
Modified: 2014-09-21 06:50 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments
Document showing the bug (Anonymized from a real document I was sent) (11.52 KB, application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document)
2014-09-21 03:06 UTC, Eugene Wang
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Eugene Wang 2014-09-21 03:06:39 UTC
Created attachment 106595 [details]
Document showing the bug (Anonymized from a real document I was sent)

Problem description: 

Autoshape anchoring in Microsoft Word does not transfer to LibreOffice. 

Steps to reproduce:
1. Create a filled autoshape in MS word
2. Make it so it's shown behind the rest of the text
3. Save
4. Open with LibreOffice
5. Now it's over the text

Current behavior:

The autoshape shows in front of the text in LibreOffice

Expected behavior:

The autoshape shows behind the text, just like it does in MS word
              
Operating System: Ubuntu
Version: 4.3.1.2 release
Comment 1 Jacques Guilleron 2014-09-21 06:50:21 UTC
Hi Eugene,

Opening the document into Word, I set the shape under the text.

regards,

Jacques