Bug 84497 - Toolbar submenus often require multiple clicks before they display
Summary: Toolbar submenus often require multiple clicks before they display
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: UI (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.5.7.2 release
Hardware: x86-64 (AMD64) Linux (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-09-30 03:06 UTC by Gary
Modified: 2015-05-06 14:23 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments
sub menu buttons affected are circled (13.75 KB, image/jpeg)
2014-09-30 03:06 UTC, Gary
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Gary 2014-09-30 03:06:00 UTC
Created attachment 107094 [details]
sub menu buttons affected are circled

To reproduce the issue: Select text in document and click the tool bar arrow to display the submenu for Font Color, Highlighting, or background color.  

Problem:
The submenu fails to appear more than 50% of the time and sometimes requires 3 or 4 clicks before the submenu appears.

When the submenu fails to display, the Writer title bar text and buttons turn gray. If you keep clicking, the menu will eventually appear and the title bar text and buttons return to normal appearance.
Comment 1 tommy27 2014-09-30 05:26:11 UTC
I have never seen such a bug in LibO under Windows XP and 7.

please give exact detail of your Linux distribution and consider upgrading to a more recent LibO release like 4.2.6.3 or 4.3.2.2

the 3.5.7.2 version you are reporting the bug with is obsolete (released in October 2012) and no longer supported.

I set status to NEEDINFO.
revert it to UNCONFIRMED if you still reproduce the bug after upgrading or RESOLVED WORKSFORME if issue is gone after that.
Comment 2 QA Administrators 2015-04-01 14:46:52 UTC
Dear Bug Submitter,

This bug has been in NEEDINFO status with no change for at least
6 months. Please provide the requested information as soon as
possible and mark the bug as UNCONFIRMED. Due to regular bug
tracker maintenance, if the bug is still in NEEDINFO status with
no change in 30 days the QA team will close the bug as INVALID
due to lack of needed information.

For more information about our NEEDINFO policy please read the
wiki located here:
https://wiki.documentfoundation.org/QA/Bugzilla/Fields/Status/NEEDINFO

If you have already provided the requested information, please
mark the bug as UNCONFIRMED so that the QA team knows that the
bug is ready to be confirmed.
 
Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!


Warm Regards,
QA Team
Comment 3 QA Administrators 2015-05-06 14:21:07 UTC
Dear Bug Submitter,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INVALID due to inactivity and
a lack of information which is needed in order to accurately
reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest
your bug against the latest release. If the issue is still
present in the latest stable release, we need the following
information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating
   system and the latest version of LibreOffice that you have
   confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED
and we will attempt to reproduce the issue. Please do not:

a) respond via email 

b) update the version field in the bug or any of the other details
   on the top section of our bug tracker

-- The LibreOffice QA Team 

This INVALID Message was generated on: 2015-05-06

Warm Regards,
QA Team