Bug 86559 - New Colour selector: Missing help
Summary: New Colour selector: Missing help
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: UI (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
unspecified
Hardware: Other Windows (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-11-22 09:26 UTC by A (Andy)
Modified: 2015-07-18 17:27 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description A (Andy) 2014-11-22 09:26:35 UTC
The colour selector looks really great.  

The corresponding help must now still be added.

Steps to Reproduce:
1. Open WRITER
2. Go to the FONT COLOUR icon in the toolbar at the top and click there on the arrow
3. Click on CUSTOM COLOR
4. Click on the HELP button

Result: No help available.

Reproduced with LO 4.4.0.0.beta1, Win 8.1.
Comment 1 Adolfo Jayme Barrientos 2014-11-22 11:14:33 UTC
Do you have local help installed? If not, don’t expect it to be available yet as 4.4 help is not yet uploaded to the help.libreoffice.org wiki (that wouldn’t make any sense).
Comment 2 A (Andy) 2014-11-22 12:29:42 UTC
I had tested it with installed German and English (UK) offline help which leads only to the help start page "LibreOfficeDev Writer Help".

In addition, I had also tested it with English (UK) and (US) UI (without installed offline help) and the corresponding online help only leads to an empty page:
https://help.libreoffice.org/swriter/cui/ui/colorpickerdialog/redRadiobutton?Language=en-GB&System=WIN&Version=4.4
https://help.libreoffice.org/swriter/cui/ui/colorpickerdialog/redRadiobutton?Language=en-US&System=WIN&Version=4.4

From your feedback of not confirming with New, I suppose you have already an offline help page for it?  If yes, where can I find it?
Comment 3 QA Administrators 2015-06-08 14:28:40 UTC
Dear Bug Submitter,

This bug has been in NEEDINFO status with no change for at least
6 months. Please provide the requested information as soon as
possible and mark the bug as UNCONFIRMED. Due to regular bug
tracker maintenance, if the bug is still in NEEDINFO status with
no change in 30 days the QA team will close the bug as INVALID
due to lack of needed information.

For more information about our NEEDINFO policy please read the
wiki located here:
https://wiki.documentfoundation.org/QA/Bugzilla/Fields/Status/NEEDINFO

If you have already provided the requested information, please
mark the bug as UNCONFIRMED so that the QA team knows that the
bug is ready to be confirmed.
 
Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!

This NEEDINFO Message was generated on: 2015-06-08

Warm Regards,
QA Team
Comment 4 QA Administrators 2015-07-18 17:27:18 UTC
Dear Bug Submitter,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INVALID due to inactivity and a lack of information which is needed in order to accurately reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest your bug against the latest release. If the issue is still present in the latest stable release, we need the following information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating system and the latest version of LibreOffice that you have confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED and we will attempt to reproduce the issue. 
Please do not:
a) respond via email 
b) update the version field in the bug or any of the other details on the top section of FDO

Message generated on: 2015-07-18