Bug 95052 - vertical-align:top ignored in HTML documents
Summary: vertical-align:top ignored in HTML documents
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.4.2.2 release
Hardware: x86-64 (AMD64) Linux (All)
: low minor
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords: filter:html
Depends on:
Blocks: HTML-Import
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-10-14 13:03 UTC by Fran Ontanaya
Modified: 2021-04-08 03:39 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments
Table with ignored vertical-align:top style (783 bytes, text/html)
2015-10-14 13:03 UTC, Fran Ontanaya
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Fran Ontanaya 2015-10-14 13:03:48 UTC
Created attachment 119606 [details]
Table with ignored vertical-align:top style

When loading or converting a HTML table, any vertical-align CSS rules are ignored. Only valign="top" attributes are rendered correctly.

Seen on both 4.4.2.2 and 5.0.2.2
Comment 1 Joel Madero 2015-10-15 02:55:09 UTC
Version is oldest version, not latest. Updating

Confirmed:
LibreOffice 5.0.2.2
Ubuntu 15.04 x64

I wouldn't be surprised if this is actually inherited from OOo.
Comment 2 QA Administrators 2016-11-08 11:17:47 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 3 Fran Ontanaya 2019-04-08 13:14:54 UTC
Confirmed:
Libreoffice 6.0.7.3
Ubuntu 18.04 x64
Comment 4 QA Administrators 2021-04-08 03:39:44 UTC
Dear Fran Ontanaya,

To make sure we're focusing on the bugs that affect our users today, LibreOffice QA is asking bug reporters and confirmers to retest open, confirmed bugs which have not been touched for over a year.

There have been thousands of bug fixes and commits since anyone checked on this bug report. During that time, it's possible that the bug has been fixed, or the details of the problem have changed. We'd really appreciate your help in getting confirmation that the bug is still present.

If you have time, please do the following:

Test to see if the bug is still present with the latest version of LibreOffice from https://www.libreoffice.org/download/

If the bug is present, please leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.
 
If the bug is NOT present, please set the bug's Status field to RESOLVED-WORKSFORME and leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.

Please DO NOT

Update the version field
Reply via email (please reply directly on the bug tracker)
Set the bug's Status field to RESOLVED - FIXED (this status has a particular meaning that is not 
appropriate in this case)


If you want to do more to help you can test to see if your issue is a REGRESSION. To do so:
1. Download and install oldest version of LibreOffice (usually 3.3 unless your bug pertains to a feature added after 3.3) from https://downloadarchive.documentfoundation.org/libreoffice/old/

2. Test your bug
3. Leave a comment with your results.
4a. If the bug was present with 3.3 - set version to 'inherited from OOo';
4b. If the bug was not present in 3.3 - add 'regression' to keyword


Feel free to come ask questions or to say hello in our QA chat: https://kiwiirc.com/nextclient/irc.freenode.net/#libreoffice-qa

Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!

Warm Regards,
QA Team

MassPing-UntouchedBug