Download it now!
Bug 96419 - Gluepoint direction not respected
Summary: Gluepoint direction not respected
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Draw (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
5.0.3.2 release
Hardware: x86-64 (AMD64) Windows (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Shape-Points
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-12-11 16:19 UTC by wighou
Modified: 2019-12-03 14:52 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
gluepoint bug in draw (10.16 KB, application/vnd.oasis.opendocument.graphics)
2015-12-11 16:19 UTC, wighou
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description wighou 2015-12-11 16:19:08 UTC
Created attachment 121229 [details]
gluepoint bug in draw

I created a component with 3 terminals. For each terminal, I added a gluepoint specifying a direction. For example, for the up-right terminal, I added a gluepoint with up direction. But, when I try to make a connection, it goes to left direction.
Comment 1 Buovjaga 2015-12-15 09:07:27 UTC
Reproduced with the document.

The drawing didn't have glue points. I added one to the tip of the topmost line and clicked the Exit direction top button in the glue point toolbar.
Upon adding a connector starting from the glue point, it first went left.

Win 7 Pro 64-bit Version: 5.2.0.0.alpha0+
Build ID: 917d59a84124d1022bd1912874e7a53c674784f1
CPU Threads: 4; OS Version: Windows 6.1; UI Render: default; 
TinderBox: Win-x86@62-merge-TDF, Branch:MASTER, Time: 2015-12-12_12:17:04
Locale: fi-FI (fi_FI)
Comment 2 QA Administrators 2017-05-22 13:40:21 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 3 QA Administrators 2019-12-03 14:52:23 UTC
Dear wighou,

To make sure we're focusing on the bugs that affect our users today, LibreOffice QA is asking bug reporters and confirmers to retest open, confirmed bugs which have not been touched for over a year.

There have been thousands of bug fixes and commits since anyone checked on this bug report. During that time, it's possible that the bug has been fixed, or the details of the problem have changed. We'd really appreciate your help in getting confirmation that the bug is still present.

If you have time, please do the following:

Test to see if the bug is still present with the latest version of LibreOffice from https://www.libreoffice.org/download/

If the bug is present, please leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.
 
If the bug is NOT present, please set the bug's Status field to RESOLVED-WORKSFORME and leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.

Please DO NOT

Update the version field
Reply via email (please reply directly on the bug tracker)
Set the bug's Status field to RESOLVED - FIXED (this status has a particular meaning that is not 
appropriate in this case)


If you want to do more to help you can test to see if your issue is a REGRESSION. To do so:
1. Download and install oldest version of LibreOffice (usually 3.3 unless your bug pertains to a feature added after 3.3) from http://downloadarchive.documentfoundation.org/libreoffice/old/

2. Test your bug
3. Leave a comment with your results.
4a. If the bug was present with 3.3 - set version to 'inherited from OOo';
4b. If the bug was not present in 3.3 - add 'regression' to keyword


Feel free to come ask questions or to say hello in our QA chat: https://kiwiirc.com/nextclient/irc.freenode.net/#libreoffice-qa

Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!

Warm Regards,
QA Team

MassPing-UntouchedBug