Bug 120690 - FILEOPEN PPTX: Custom Audio playback timing settings not imported
Summary: FILEOPEN PPTX: Custom Audio playback timing settings not imported
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Impress (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
5.4.0.0.alpha0+
Hardware: All All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords: filter:pptx
Depends on:
Blocks: PPTX-Animations
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2018-10-19 01:37 UTC by Luke
Modified: 2021-01-25 08:47 UTC (History)
5 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments
Slides with Audio timing options (240.66 KB, application/vnd.openxmlformats-officedocument.presentationml.presentation)
2018-10-19 01:37 UTC, Luke
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Luke 2018-10-19 01:37:37 UTC
Created attachment 145820 [details]
Slides with Audio timing options

After you inset an audio clip into a slide it has associated playback properties


Steps to reproduce:
1. In impress, open CustomSoundInteraction.pptx
2. start slideshow

Expected Results:
1. On first slide, no sound will play unless icon is pressed
2. On seconds slide, 1.5 second delay, repeat 2x 

Actual Results:
1. On first slide, sound is played once
2. On seconds slide, sound is played once
Comment 1 Xisco Faulí 2018-10-19 09:46:02 UTC
Reproduced in

Version: 6.2.0.0.alpha0+
Build ID: 5fb66ae5595b7435e8954df31473fad15a74b8c2
CPU threads: 4; OS: Linux 4.15; UI render: default; VCL: gtk3; 
Locale: en-US (ca_ES.UTF-8); Calc: threaded

and


Version: 5.3.0.0.alpha1+
Build ID: 4136757b4e51c4e6f7cb4132c95538a7f831ef2c
CPU Threads: 4; OS Version: Linux 4.15; UI Render: default; VCL: gtk3; Layout Engine: new; 
Locale: en-US (ca_ES.UTF-8); Calc: group

In previous versions, the audio wasn't audible
Comment 2 Buovjaga 2019-09-29 18:10:52 UTC
Still confirmed

Version: 6.4.0.0.alpha0+ (x64)
Build ID: d744838991594eebe27acc4c7d9fb4579d654853
CPU threads: 4; OS: Windows 10.0; UI render: default; VCL: win; 
TinderBox: Win-x86_64@42, Branch:master, Time: 2019-09-29_05:12:00
Locale: fi-FI (fi_FI); UI-Language: en-US
Calc: threaded
Comment 3 NISZ LibreOffice Team 2021-01-18 09:30:36 UTC
Still a problem in:

Version: 7.2.0.0.alpha0+ (x64) / LibreOffice Community
Build ID: 2081eac430ac69619149e44b453a2d7dda41fc83
CPU threads: 4; OS: Windows 6.3 Build 9600; UI render: Skia/Raster; VCL: win
Locale: hu-HU (hu_HU); UI: hu-HU
Calc: CL

The first slides sound the sound is played once automatically, without clicking on it. The Animations sidebar seems to display correctly the Start: On click setting, but it's not applied.

The second slides sound is played automatically but instantly without being repeated. 
The Delay setting seems to be imported correctly in the sidebar but it's ignored. 
The Repeat setting is not imported correctly: Repeat setting is "none" in the Effect Options dialog.