Download it now!
Bug 120894 - “Navigate by” Function does not Work Correctly if Form Control are Used
Summary: “Navigate by” Function does not Work Correctly if Form Control are Used
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.3 all versions
Hardware: All All
: low minor
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Navigate-By
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2018-10-25 09:19 UTC by Harald Koester
Modified: 2019-11-22 12:46 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
Example file with instructions in order to reproduce the bug. (16.47 KB, application/vnd.oasis.opendocument.text)
2018-10-25 09:19 UTC, Harald Koester
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Harald Koester 2018-10-25 09:19:41 UTC
Created attachment 145990 [details]
Example file with instructions in order to reproduce the bug.

In order to reproduce the bug open the attached document and follow the instructions inside the document.

The Navigate By function already exists in version 3.3.0. But how to seize this function has been changed during the different versions. This bug already exists in version 3.3.0. Thus inherited from OOo.
Comment 1 Dieter 2018-10-26 09:21:12 UTC
I confirm it with

Version: 6.2.0.0.alpha1+ (x64)
Build ID: 8274c4c62df5b937b3f0bec9e1eeca85f3b219d4
CPU threads: 4; OS: Windows 10.0; UI render: GL; VCL: win; 
TinderBox: Win-x86_64@42, Branch:master, Time: 2018-10-22_01:47:50
Locale: en-US (de_DE); Calc: CL

Jim, perhaps you are interestred in this bug, because you'vfe fixed other bugs for Navigate-By funtion

cc: Jim Raykowski
Comment 2 Xisco Faulí 2018-10-30 11:11:56 UTC
also reproduced in

Version: 4.3.0.0.alpha1+
Build ID: c15927f20d4727c3b8de68497b6949e72f9e6e9e
Comment 3 Jim Raykowski 2018-10-30 19:58:52 UTC
I noticed if Design Mode is on, Menu > Form > Design Mode, navigation to the Text Frame behaves as expected.
Comment 4 QA Administrators 2019-10-31 03:36:26 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 5 Harald Koester 2019-11-22 12:46:09 UTC
Bug still exists in version 6.3.3 (64 bit, Win10).