Bug Hunting Session
Bug 60803 - PRINTING: some 0,05pt borders shown in pale grey instead of solid black
Summary: PRINTING: some 0,05pt borders shown in pale grey instead of solid black
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Calc (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.1.0.0.alpha0+ Master
Hardware: Other Windows (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: PDF-Export
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-02-13 16:48 UTC by Rainer Bielefeld Retired
Modified: 2018-10-09 03:45 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
LO 40289 - printed on Lexmark E260dn from Win7 64bit and scanned - 300dpi (497.39 KB, image/jpeg)
2013-02-14 12:00 UTC, Timur
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Rainer Bielefeld Retired 2013-02-13 16:48:10 UTC
Steps how to reproduce with server installation of  "Version 4.1.0.0.alpha0+ (Build ID: 576da8db5577f84d9c7e0e40ef3e166a7938c98) TinderBox: Win-x86@6, Branch:master, Pull Time: 2013-02-11_23:54:45" ENGLISH UI / German Locale  on German WIN7 Home Premium (64bit) with own separate User Profile:

1. Open Attachment 67259 [details] for Bug 46393
2. Print
   Expected: top border of cell B4 sown with same withs as right border of same 
             cell
   Actual: only a very thin pale grey top border shown

Looks very similar in PDF export.

Because that PDF zoom is not available for prints I did a print on Samsung CLX-3185, there situation is completely different to my PDF prints, top and right print are visible 

So the question is whether we have a bug here concerning that particular line at all?
Comment 1 Rainer Bielefeld Retired 2013-02-13 16:51:05 UTC
Hm, because that is not a problem with a real print, my PDF-print problem might be a DUP of "Bug 40289 - PDF export : thin top table border disappear for particular zooms"?
Comment 2 Timur 2013-02-14 12:00:54 UTC
Created attachment 74807 [details]
LO 40289  - printed on Lexmark E260dn from Win7 64bit and scanned - 300dpi

I have the problem with real print. Printed on Lexmark E260dn from Win7 64bit and scanned with 300dpi resolution.
Comment 3 Joel Madero 2013-02-19 04:51:19 UTC
Marking as NEW as Timur has confirmed the issue. Is this a regression?
Comment 4 Rainer Bielefeld Retired 2013-03-11 05:34:30 UTC
(In reply to comment #3)
Difficult to say. For the sample document, saved from 3.6, print looks perfect with Server Installation of "LibreOffice 3.3.3  German UI/Locale [OOO330m19 (Build:301) tag libreoffice-3.3.3.1] on German WIN7 Home Premium (64bit) (Printed with Samsung CLX-3185FN).

Later Versions (next one I tested: 3.4.5, I think we got the new border dialog design) show problems with missing borders in Printout, it seems every version other problems. So might be teething trouble with a new feature?
Comment 5 QA Administrators 2015-04-01 14:42:10 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 6 Buovjaga 2015-04-24 12:30:24 UTC
Confirmed with PDF export.

Win 7 Pro 64-bit Version: 5.0.0.0.alpha1+ (x64)
Build ID: f3375fa07f27bd2ade519af3c07d69040d10eaa9
TinderBox: Win-x86_64@42, Branch:master, Time: 2015-04-22_23:38:50
Locale: fi_FI
Comment 7 QA Administrators 2016-09-20 09:32:59 UTC
** Please read this message in its entirety before responding **

To make sure we're focusing on the bugs that affect our users today, LibreOffice QA is asking bug reporters and confirmers to retest open, confirmed bugs which have not been touched for over a year.

There have been thousands of bug fixes and commits since anyone checked on this bug report. During that time, it's possible that the bug has been fixed, or the details of the problem have changed. We'd really appreciate your help in getting confirmation that the bug is still present.

If you have time, please do the following:

Test to see if the bug is still present on a currently supported version of LibreOffice 
(5.1.5 or 5.2.1  https://www.libreoffice.org/download/

If the bug is present, please leave a comment that includes the version of LibreOffice and 
your operating system, and any changes you see in the bug behavior
 
If the bug is NOT present, please set the bug's Status field to RESOLVED-WORKSFORME and leave 
a short comment that includes your version of LibreOffice and Operating System

Please DO NOT

Update the version field
Reply via email (please reply directly on the bug tracker)
Set the bug's Status field to RESOLVED - FIXED (this status has a particular meaning that is not 
appropriate in this case)


If you want to do more to help you can test to see if your issue is a REGRESSION. To do so:
1. Download and install oldest version of LibreOffice (usually 3.3 unless your bug pertains to a feature added after 3.3)

http://downloadarchive.documentfoundation.org/libreoffice/old/

2. Test your bug
3. Leave a comment with your results.
4a. If the bug was present with 3.3 - set version to "inherited from OOo";
4b. If the bug was not present in 3.3 - add "regression" to keyword


Feel free to come ask questions or to say hello in our QA chat: http://webchat.freenode.net/?channels=libreoffice-qa

Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!

Warm Regards,
QA Team

MassPing-UntouchedBug-20160920