Bug 62688 - EDITING: Shortcuts like ctrl+a , ctrl+b don't work for comment edit box in impress .
Summary: EDITING: Shortcuts like ctrl+a , ctrl+b don't work for comment edit box in im...
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Impress (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.5.7.2 release
Hardware: Other All
: low minor
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Shortcuts-Accelerators
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-03-24 10:44 UTC by navin patidar
Modified: 2018-10-23 11:20 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description navin patidar 2013-03-24 10:44:36 UTC
Steps to reproduce bug.

1. In impress press "ctrl+alt+c" keys.
2. Type some text in comment edit box.
3. press "ctrl+a" keys. 

result             : nothing happens.
expected result    : text should be selected. 


4. select text using mouse.
5. press "ctrl+b" keys.

result             : nothing happens.
expected result    : selected text should be changed to bold.
Comment 1 blubb 2013-03-24 11:09:48 UTC
Reproduced with LO 4.0.0.3.
Comment 2 QA Administrators 2015-02-19 15:36:28 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 3 Jean-Baptiste Faure 2015-03-01 09:26:58 UTC
Still reproducible in LibreOffice 4.4.2.0.0+ built at home under Ubuntu 14.10 x86-64.

best regards. JBF
Comment 4 tommy27 2016-04-16 07:26:07 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 5 Jean-Baptiste Faure 2016-05-06 15:52:04 UTC
Still reproducible in LO 5.1.4.0.0+ and master, both build at home under Ubuntu
16.04 x86-64.
Crash in the master, see bug 99712

Best regards. JBF
Comment 6 QA Administrators 2017-05-22 13:38:54 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 7 Jean-Baptiste Faure 2017-07-29 20:54:59 UTC
Still reproducible with LO 5.4.1.0.0+ built at home under Ubuntu 16.04 x86-64. 

As soon as I hit the Ctrl key, the comment window is closed.

Best regards. JBF
Comment 8 Telesto 2017-07-30 10:28:39 UTC
Repro with:
Version: 6.0.0.0.alpha0+
Build ID: 18f80da7a689ab962735c0f657497b8f1ed4d606
CPU threads: 4; OS: Windows 6.19; UI render: default; 
TinderBox: Win-x86@42, Branch:master, Time: 2017-07-28_05:15:48
Locale: nl-NL (nl_NL); Calc: CL

and with:
LibreOffice 3.5.7.2 
Build ID: 3215f89-f603614-ab984f2-7348103-1225a5b
Comment 9 Xisco Faulí 2018-10-23 11:20:29 UTC
Dear Nickson Thanda,
This bug has been in ASSIGNED status for more than 3 months without any
activity. Resetting it to NEW.
Please assigned it back to yourself if you're still working on this.