Bug 73991 - animated GIF do not play (look like still image)
Summary: animated GIF do not play (look like still image)
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Calc (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.2.0.3 rc
Hardware: x86-64 (AMD64) All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
: 129113 (view as bug list)
Depends on:
Blocks: Calc-Images Images-Animated
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2014-01-23 20:58 UTC by squeezechart
Modified: 2019-11-30 17:37 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description squeezechart 2014-01-23 20:58:44 UTC
When you open LibreOffice 4.2.0.3 rc on Windows 8.1
and insert an animated gif in a new or opened spreadsheet
(insert > picture > from File..) the GIF does not playback
but looks like a still image.

Expected behaviour: GIF should playback.
Comment 1 Jean-Baptiste Faure 2014-01-25 09:33:44 UTC
Indeed, it works in writer but not in calc.

tested under Ubuntu 13.10 x86-64

best regards. JBF
Comment 2 Joel Madero 2015-05-02 15:41:46 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 3 Jean-Baptiste Faure 2015-05-17 15:58:04 UTC
Nothing changed. Tested with LibreOffice 5.0.0.0.alpha1+ built at home under Ubuntu 15.04 x86-64.

Best regards. JBF
Comment 4 squeezechart 2015-06-10 10:42:24 UTC
This issue is still present in LibreOffice 5.1.0.0 alpha tested today
Comment 5 QA Administrators 2016-09-20 10:01:27 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 6 squeezechart 2016-09-20 12:45:15 UTC
bug is still present - tested with LibreOffice 5.2.1 on Win10_x64
Comment 7 squeezechart 2017-12-18 10:54:22 UTC
this issue is still present in LibreOffice 6.0.0 beta 2 (win64)
Comment 8 QA Administrators 2018-12-19 03:51:17 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 9 Jean-Baptiste Faure 2019-01-05 16:47:43 UTC
Still reproducible in LO 6.2.0.1.0+ under Ubuntu 18.04

Best regards. JBF
Comment 10 squeezechart 2019-09-27 06:20:50 UTC
Confirm that this bug is still present in LibreOffice 6.3.2.1 and 6.4.0.0
Comment 11 raal 2019-11-30 17:37:06 UTC
*** Bug 129113 has been marked as a duplicate of this bug. ***