Bug Hunting Session
Bug 74326 - slow document load when network enabled
Summary: slow document load when network enabled
Status: RESOLVED INSUFFICIENTDATA
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: LibreOffice (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.2.0.4 release
Hardware: x86 (IA32) Windows (All)
: medium major
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-02-01 16:14 UTC by fhuse
Modified: 2017-06-28 12:33 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description fhuse 2014-02-01 16:14:55 UTC
When I try to open any very small libre files it needs couple of minutes to open them. When I shoutdown the NET on the desktop files are open in some seconds as previously.

Thanks support.
Comment 1 fhuse 2014-02-01 17:11:57 UTC
I am not a network expert, 
however as I see Libre try to make connection to http://239.255.255.250:1900 without success.
Comment 2 bfoman (inactive) 2014-02-01 20:04:57 UTC
This seems to be UPnP request http://en.wikipedia.org/wiki/Simple_Service_Discovery_Protocol - please check your router configuration.
Comment 3 Robinson Tryon (qubit) 2015-04-17 21:40:39 UTC
(In reply to bfoman from comment #2)
> This seems to be UPnP request
> http://en.wikipedia.org/wiki/Simple_Service_Discovery_Protocol - please
> check your router configuration.

Status -> NEEDINFO
Comment 4 QA Administrators 2015-12-27 20:31:29 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 5 fhuse 2015-12-27 22:25:10 UTC
Every other programs work fine except LO. It does not seem to me router related problem. 
Thanks.....
Comment 6 Buovjaga 2016-05-02 15:47:20 UTC
Same as bug 97931? Does the workaround mentioned in the report help you?
Comment 7 tommy27 2016-11-30 06:08:38 UTC
(In reply to Buovjaga from comment #6)
> Same as bug 97931? Does the workaround mentioned in the report help you?

please answer this question and tell if issue is still present in LibO 5.2.3.3
status NEEDINFO until then
Comment 8 QA Administrators 2017-05-31 10:50:39 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 9 QA Administrators 2017-06-28 12:33:55 UTC
Dear Bug Submitter,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INSUFFICIENTDATA due to inactivity and
a lack of information which is needed in order to accurately
reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest
your bug against the latest release. If the issue is still
present in the latest stable release, we need the following
information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating
   system and the latest version of LibreOffice that you have
   confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED
and we will attempt to reproduce the issue. Please do not:

a) respond via email 

b) update the version field in the bug or any of the other details
   on the top section of our bug tracker

Warm Regards,
QA Team

MassPing-NeedInfo-20170628