Download it now!
Bug 83592 - Object selection removed when deleting an animation effect
Summary: Object selection removed when deleting an animation effect
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Impress (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.3.2.1 rc
Hardware: Other All
: low minor
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords: needsDevEval
: 117495 (view as bug list)
Depends on:
Blocks: Object-Selection-Alignment Custom-Animations
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2014-09-07 18:32 UTC by Yousuf Philips (jay) (retired)
Modified: 2020-10-18 21:17 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Yousuf Philips (jay) (retired) 2014-09-07 18:32:47 UTC
Steps:
1) Open Impress
2) Add a rectangle
3) open custom animation pane in sidebar
4) press add effect button
5) like okay button (notice that rectangle is still selected)
6) press remove effect button (notice that rectangle has lost selection)
7) add effect button acts like its still clickable, but when you click it, the button becomes dim

Tested in master on Linux.
Comment 1 sophie 2014-09-25 14:13:50 UTC
Confirmed using 4.3.2.1 and Ubuntu 14.04 x64 - Change version, set as New - Sophie
Comment 2 QA Administrators 2015-10-14 19:57:56 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 3 Buovjaga 2016-01-30 14:43:11 UTC
Repro.

Win 7 Pro 64-bit Version: 5.2.0.0.alpha0+
Build ID: 9784ff3d878eaa21491fbd779e57d7d4710f5449
CPU Threads: 4; OS Version: Windows 6.1; UI Render: default; 
TinderBox: Win-x86@39, Branch:master, Time: 2016-01-30_01:31:57
Locale: fi-FI (fi_FI)
Comment 4 QA Administrators 2017-10-23 14:00:33 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 5 Buovjaga 2018-06-08 18:19:44 UTC
*** Bug 117495 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 6 QA Administrators 2019-06-09 03:01:41 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 7 Thomas Lendo 2019-06-09 20:21:13 UTC
Still repro with
Version: 6.3.0.0.beta1
Build ID: a187af327633f5f00363be5131bd21a13e0f1a7b
CPU threads: 4; OS: Linux 4.15; UI render: default; VCL: gtk3; 
Locale: de-DE (de_DE.UTF-8); UI-Language: en-US
Comment 8 Telesto 2020-10-18 21:17:54 UTC
@Caolán
As this being a focus issue (at least I assume so) and gui related, you might be interested (and because it's simply painful user experience). 

And being long enough to get some love ;-)

Only a suggestion of course on my 100 papercut bug list [which gets reset to 100 at every bugfix, because I likely dig up something new. Before you start question, still 100, how is that possible :-)]