Download it now!
Bug 85468 - Text frame blank in exported PDF
Summary: Text frame blank in exported PDF
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Printing and PDF export (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.3.2.2 release
Hardware: x86-64 (AMD64) All
: high normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords: filter:pdf
Depends on:
Blocks: PDF-Export
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2014-10-26 09:22 UTC by David Burleigh
Modified: 2019-05-14 15:20 UTC (History)
0 users

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
The small text frame in the upper left corner, having the word "The" in it, is not rendered properly when output from 4.3.2. (19.65 KB, application/vnd.oasis.opendocument.text)
2014-10-26 09:22 UTC, David Burleigh
Details
Font used in example document. (96.42 KB, application/zip)
2014-10-26 09:24 UTC, David Burleigh
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description David Burleigh 2014-10-26 09:22:14 UTC
Created attachment 108432 [details]
The small text frame in the upper left corner, having the word "The" in it, is not rendered properly when output from 4.3.2.

A small text frame is rendered blank in the exported pdf file, whereas it is displayed properly within LibreOffice Writer. The same document is exported properly in the 4.2.x line of releases.
Comment 1 David Burleigh 2014-10-26 09:24:26 UTC
Created attachment 108434 [details]
Font used in example document.
Comment 2 A (Andy) 2014-10-26 10:10:54 UTC
Reproducible with LO 4.3.2.2 (Win 8.1)
Comment 3 QA Administrators 2015-12-20 16:15:46 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 4 QA Administrators 2019-05-14 02:58:34 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 5 Timur 2019-05-14 15:20:08 UTC
If commit is not know, but fixed some time ago, then it's WorksForMe.
Thanks for testing.