Download it now!
Bug 93556 - Turning on Bullets Incorrectly Changes Tab Stops
Summary: Turning on Bullets Incorrectly Changes Tab Stops
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
Inherited From OOo
Hardware: All All
: low minor
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
: 93557 (view as bug list)
Depends on:
Blocks: Bullet-Number-Outline-Lists Paragraph-Tab-Stops
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-08-21 04:03 UTC by Joel Madero
Modified: 2020-07-07 20:56 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
BulletsFile (20.42 KB, application/vnd.oasis.opendocument.text)
2015-08-21 04:03 UTC, Joel Madero
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Joel Madero 2015-08-21 04:03:28 UTC
Created attachment 118056 [details]
BulletsFile

Ubuntu 15.04 x64
LibreOffice 5 (verified on 3.3 as well)

1. Open document;
2. Place cursor at last line (empty line);
3. Toggle on bullets

Observed: Tab stops are completely messed up, cursor goes to the far right outside of the margins;

Expected: Bullets work consistently and look like the bullets above the newly created incorrect ones.
Comment 1 Yousuf Philips (jay) (retired) 2015-08-21 04:45:24 UTC
The indent settings change so that before text is -0.7" and first line is -0.25", when a default bullet should have before text as 0.5".

Version: 5.1.0.0.alpha1+
Build ID: 5d6ef74eea5d73b8cd17f313ad87138d56dc76ce
TinderBox: Linux-rpm_deb-x86_64@70-TDF, Branch:master, Time: 2015-08-18_01:28:44
Locale: en-US (en_US.UTF-8)
Comment 2 Rusty Russell 2015-09-08 18:49:31 UTC
Me too.  As per #93557 I wanted to turn off bullets, then TAB didn't indent any more.  I like presentations without bullets, so this is really annoying.
Comment 3 Buovjaga 2015-09-12 15:18:40 UTC
*** Bug 93557 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 QA Administrators 2016-09-20 10:32:16 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 5 Timur 2017-06-15 17:59:14 UTC
Still so in 6.0+. Not clear why.
Comment 6 QA Administrators 2018-06-17 02:43:19 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 7 QA Administrators 2020-06-17 03:50:58 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 8 Joel Madero 2020-07-07 20:56:53 UTC
Bug still exists.

6.4.1.2