Download it now!
Bug 94344 - missing lines when importing this svg image
Summary: missing lines when importing this svg image
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Impress (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
unspecified
Hardware: Other All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords: filter:svg
Depends on:
Blocks: SVG-Import SVG-Open
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-09-18 16:11 UTC by Frederic Parrenin
Modified: 2019-06-21 08:16 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
.svg image to reproduce the problem (249.04 KB, image/svg+xml)
2015-09-18 16:11 UTC, Frederic Parrenin
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Frederic Parrenin 2015-09-18 16:11:27 UTC
Created attachment 118833 [details]
.svg image to reproduce the problem

Steps to reproduce:
- insert the attached svg image in impress
=> the three graphs have no bottom frame
- open the same svg image in another svg viewer (e.g., firefox, inkscape, eog)
=> the three graphs do have a bottom frame
Comment 1 Regina Henschel 2015-09-18 19:57:43 UTC
I see the error too with Version: 5.1.0.0.alpha1+
Build ID: 88c51cd55d1a9b29e62269c53b3923770253ab07
TinderBox: Win-x86@62-merge-TDF, Branch:MASTER, Time: 2015-09-11_13:09:15
Locale: de-DE (de_DE)
Comment 2 Xisco Faulí 2016-01-26 23:34:10 UTC
I can no longer reproduce this issue in

Version: 5.2.0.0.alpha0+
Build ID: 72c5e230f9cda8e18f63f7bbc6567487b4c5a5e0
CPU Threads: 4; OS Version: Linux 4.2; UI Render: default; 
Locale: ca-ES (ca_ES.UTF-8)

thus, close this as RESOLVED WORKFORME
Comment 3 Frederic Parrenin 2016-01-27 09:39:41 UTC
I still can reproduce this issue with LO 5.2alpha (build of 2016/01/25).
Comment 4 QA Administrators 2017-10-30 08:30:35 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 5 Frederic Parrenin 2017-10-30 08:35:46 UTC
I can still reproduce this issue with LO 5.2.7, 5.3.7.2, 5.4.2 and 6.0.0.0.alpha0.
Comment 6 Roman Kuznetsov 2018-06-18 21:03:22 UTC
still repro in 6.1 beta 2
Comment 7 QA Administrators 2019-06-21 02:52:03 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 8 Frederic Parrenin 2019-06-21 08:16:44 UTC
This bug is still present in:

Version: 6.2.4.2
Build ID: 2412653d852ce75f65fbfa83fb7e7b669a126d64
Threads CPU : 8; OS : Linux 4.19; UI Render : par défaut; VCL: gtk3; 
Locale : fr-FR (fr_FR.UTF-8); Langue IHM : fr-FR
Calc: threaded