Bug 72792 - Inserted music in any Start mode no playback sound from PPT
Summary: Inserted music in any Start mode no playback sound from PPT
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Impress (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.3.0.0.alpha0+ Master
Hardware: Other All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard: Confirmed:4.2.0.1:OSX
Keywords: filter:ppt
Depends on:
Blocks: Media PPT
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-12-17 13:52 UTC by Maximiliano Castañón
Modified: 2019-01-11 15:27 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
No music either automatic transition between slides(it's expected both to start at the second slide) (1.39 MB, application/x-7z-compressed)
2013-12-17 14:05 UTC, Maximiliano Castañón
Details
No music in sample saved in MSO sa PPTX (494.81 KB, application/vnd.openxmlformats-officedocument.presentationml.presentation)
2019-01-11 15:27 UTC, Timur
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Maximiliano Castañón 2013-12-17 13:52:11 UTC
This PPT file have no automatic transition who should start in the second slide and music too, but no music either automatic transition...


The transition requires another enter to start, in MS Office it's automatic when the second slide start.
Comment 1 Maximiliano Castañón 2013-12-17 14:05:29 UTC
Created attachment 90878 [details]
No music either automatic transition between slides(it's expected both to start at the second slide)

It should be start automatically when we are in the second slide, but no music and no automatic transition.

The transition start after another click event or enter... it's expected to start automatically when we are at the second slide...
Comment 2 retired 2013-12-29 01:47:02 UTC
Maximiliano, thanks for taking the time to report this issue.

The presentation stops for me when opened with PowerPoint 2010 on OSX.

* open ppt file
* show presentation
* move to 2nd slide
* music starts, transision, I see three slides without any transition and over

Now with 4.2.0.1

* open ppt file
* show presentation
* move to 2nd slide
* I see the music symbol but don't hear anything also I'm stuck on the 2nd slide without seeing the other slides automatically like it happened in Powerpoint.

Confirmed:4.2.0.1:OSX, NEW
Comment 3 QA Administrators 2015-04-19 03:20:33 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 4 Buovjaga 2015-06-15 12:30:38 UTC
Automatic transition now works, but music doesn't play.

Win 7 Pro 64-bit Version: 5.1.0.0.alpha1+
Build ID: 01a189abcd9a4ca472a74b3b2c000c9338fc2c91
TinderBox: Win-x86@39, Branch:master, Time: 2015-06-14_07:46:28
Locale: fi-FI (fi_FI)
Comment 5 QA Administrators 2016-09-20 10:01:05 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 6 Roman Kuznetsov 2019-01-11 10:42:04 UTC
still repro (no music) in

Version: 6.3.0.0.alpha0+
Build ID: 6b4ea2d8ddd681fec98773d7e0bbec9657a1fc08
CPU threads: 4; OS: Windows 6.1; UI render: default; VCL: win; 
Locale: ru-RU (ru_RU); UI-Language: en-US
Calc: threaded
Comment 7 Timur 2019-01-11 15:27:54 UTC
Created attachment 148238 [details]
No music in sample saved in MSO sa PPTX

attachment 90878 [details] doesn't play in LO as PPT nor if saved in MSO as PPTX (attached now).

If original media removed and the same MP3 inserted in MSO and saved as PPTX, it plays in LO. But if saved as PPT, again it doesn't play.