Bug 107047 - Single merged document wont email
Summary: Single merged document wont email
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
5.2.6.2 release
Hardware: x86-64 (AMD64) Windows (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Mail-Merge
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-04-09 11:01 UTC by Bill
Modified: 2019-10-17 17:23 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
Email dialog box (9.76 KB, image/png)
2017-04-09 11:01 UTC, Bill
Details
Dialog box that appeaars too briefly. (9.76 KB, image/png)
2017-04-21 12:52 UTC, Bill
Details
Reproduction instructions (85.55 KB, application/vnd.oasis.opendocument.text)
2017-04-23 04:39 UTC, Bill
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Bill 2017-04-09 11:01:06 UTC
Created attachment 132417 [details]
Email dialog box

After filling-in and pressing the Send Documents button on the E-mail merged document dialog-box, a second dialog-box appears but too briefly to read or respond to. No email is sent.
Comment 1 Xisco Faulí 2017-04-11 12:29:20 UTC
Hello Bill,

it seems you're using an old version of LibreOffice.
Could you please try to reproduce it with the latest version of LibreOffice from https://www.libreoffice.org/download/libreoffice-fresh/ ?
I have set the bug's status to 'NEEDINFO'. Please change it back to 'UNCONFIRMED' if the bug is still present in the latest version.
Comment 2 Bill 2017-04-21 12:48:12 UTC
Same result with latest release (5.3.2.2)
Comment 3 Bill 2017-04-21 12:52:37 UTC
Created attachment 132733 [details]
Dialog box that appeaars too briefly.
Comment 4 Xisco Faulí 2017-04-21 17:25:38 UTC
Hello Bill,

Thank you for reporting the bug.
Unfortunately without clear steps to reproduce it, we cannot track down the origin of the problem.
Please provide a clearer set of step-by-step instructions on how to reproduce the problem.
I have set the bug's status to 'NEEDINFO'. Please change it back to 'UNCONFIRMED' once the steps are provided
Comment 5 Bill 2017-04-23 04:39:17 UTC
Created attachment 132759 [details]
Reproduction instructions

Instructions on how to reproduce are attached.
Comment 6 Bill 2017-04-24 06:46:51 UTC
What exactly is unclear in the steps provided? Please be more specific about what you need.
Comment 7 Buovjaga 2017-08-16 07:33:33 UTC
(In reply to Bill from comment #5)
> Created attachment 132759 [details]
> Reproduction instructions
> 
> Instructions on how to reproduce are attached.

I reproduced. For the document to mail, I simply used the instructions. I guess that is fine. I also did the email setup with these steps.

Win 7 Pro 64-bit, Version: 5.4.0.3 (x64)
Build ID: 7556cbc6811c9d992f4064ab9287069087d7f62c
CPU threads: 4; OS: Windows 6.1; UI render: default; 
Locale: fi-FI (fi_FI); Calc: CL
Comment 8 QA Administrators 2018-08-17 02:37:48 UTC
** Please read this message in its entirety before responding **

To make sure we're focusing on the bugs that affect our users today, LibreOffice QA is asking bug reporters and confirmers to retest open, confirmed bugs which have not been touched for over a year.

There have been thousands of bug fixes and commits since anyone checked on this bug report. During that time, it's possible that the bug has been fixed, or the details of the problem have changed. We'd really appreciate your help in getting confirmation that the bug is still present.

If you have time, please do the following:

Test to see if the bug is still present with the latest version of LibreOffice from https://www.libreoffice.org/download/

If the bug is present, please leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.
 
If the bug is NOT present, please set the bug's Status field to RESOLVED-WORKSFORME and leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.

Please DO NOT

Update the version field
Reply via email (please reply directly on the bug tracker)
Set the bug's Status field to RESOLVED - FIXED (this status has a particular meaning that is not 
appropriate in this case)


If you want to do more to help you can test to see if your issue is a REGRESSION. To do so:
1. Download and install oldest version of LibreOffice (usually 3.3 unless your bug pertains to a feature added after 3.3) from http://downloadarchive.documentfoundation.org/libreoffice/old/

2. Test your bug
3. Leave a comment with your results.
4a. If the bug was present with 3.3 - set version to 'inherited from OOo';
4b. If the bug was not present in 3.3 - add 'regression' to keyword


Feel free to come ask questions or to say hello in our QA chat: https://kiwiirc.com/nextclient/irc.freenode.net/#libreoffice-qa

Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!

Warm Regards,
QA Team

MassPing-UntouchedBug